Nota de premsa

CaixaBank i la Federació Intercomarcal d’Hosteleria i Restauració de Barcelona signen un conveni de col·laboració per a potenciar la competitivitat del sector

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
CaixaBank i la Federació Intercomarcal d’Hosteleria i Restauració de Barcelona signen un conveni de col·laboració per a potenciar la competitivitat del sector

• L’entitat financera ha elaborat una oferta de productes i serveis ajustada a les necessitats que presenta aquest col·lectiu professional.

• La Federació es troba formada per quinze gremis i associacions de professionals i empresaris, el Gremi d’Hostaleria i Restauració de Vilanova i la Geltrú i el Gremi d’hostaleria de Sitges en forma part.

l’entitat en condicions avantatjoses. L’acord l’han subscrit Pere Santos, president de la Federació, i Cristina González, directora comercial de CaixaBank a Barcelona Província, els quals han expressat la seva satisfacció per a la signatura d’aquest conveni que aportarà beneficis per a les dues entitats.

Cristina González ha posat en valor l’aposta que realitza CaixaBank per aquest col•lectiu i ha destacat que “és una satisfacció oferir aquesta oferta a tots els hostalers i empresaris del sector turístic del Garraf, comarca amb la qual ens sentim totalment compromesos”. Per la seva part, el president de la Federació, Pere Santos, ha destacat “la importància d’aprofitar sinergies comercials entre institucions presents en el territori per afavorir un creixement pròsper i oferir les millors condicions als clients que gaudeixen de l’oferta hostalera de les comarques de Barcelona”.

CaixaBank ha elaborat una oferta de productes i serveis financers ajustada a les necessitats que presenta aquest col·lectiu. En aquesta oferta destaquen les condicions exclusives per a mitjans de pagament, sistemes de seguretat, rènting o plans de pensions.

CaixaBank, entitat financera líder en innovació i nous mitjans de pagament

CaixaBank és el grup financer líder del mercat espanyol, amb negoci bancari, activitat asseguradora i inversions en bancs internacionals i en empreses líders en serveis. L’entitat, presidida per Jordi Gual i el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar, té prop de 14 milions de clients i una xarxa de 5.089  oficines.

CaixaBank està considerada com una entitat financera líder en innovació a nivell mundial, amb 5 milions de clients en banca online i 3 milions de clients en banca mòbil. 

L’entitat és líder en banca electrònica amb 15,5 milions de targetes en circulació i una quota de mercat per facturació del 22,9%. Ha estat una de les primeres entitats del món que ha apostat per la implantació comercial dels sistemes de pagament contactless i de la tecnologia de pagament pel mòbil, pel que ha rebut diversos premis internacionals.

El 2016, l’entitat ha rebut el premi “Global Innovator 2016” d’Efma i Accenture, com a reconeixement al banc amb millor estratègia d’innovació del món de l’any, i ha estat premiada per The Banker com a “Millor Projecte Tecnològic del Món” pel llançament d’ImaginBank, el primer banc mobile only en el qual l’operativa es realitza exclusivament a través d’apps per mòbils i per xarxes socials. D’altra banda, CaixaBank ha estat valorada com a millor servei de banca mòbil d’Europa i segon del món pels analistes de Forrester Research.

 

NOTÍCIES RELACIONADES