Nota de premsa

CaixaBank i la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca posen a la disposició del sector una línia de crèdit de 700 milions

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
La presidenta de la FEHM, María Frontera, i la directora territorial de CaixaBank a Balears, María Cruz Rivera, durant la signatura del conveni

• Ambdues entitats han signat un acord de col·laboració que inclou una oferta de productes i serveis ajustada a les necessitats que presenten les empreses i negocis hotelers.

• La FEHM és l'associació líder del sector turístic de Mallorca, engloba petites, mitjanes i grans empreses hoteleres de l’illa i compta amb 196.962 places corresponents a 844 establiments.

CaixaBank, entitat financera de referència en el sector hoteler i turístic, i la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca impulsen la competitivitat del sector hoteler amb l'activació d'una línia de finançament de 700 milions d'euros per a l'adquisició d'edificis, per a la renovació tecnològica d'instal·lacions (Pla Renove) o finançament del circulant. Aquesta línia de crèdit es deriva de l'acord de col·laboració signat entre ambdues entitats que té com a objectiu potenciar la competitivitat del sector i posar a l'abast de tots els associats una àmplia oferta de productes financers adaptats a les necessitats de les empreses hoteleres.

L'acord ha estat subscrit per María Frontera, presidenta de la FEHM, i María Cruz Rivera, directora territorial de CaixaBank a Balears, les quals van expressar la seva satisfacció per la signatura del conveni que comportarà beneficis per al sector hoteler i turístic del territori.

Durant la signatura, María Cruz Rivera ha posat en valor l'aposta que realitza CaixaBank pel mercat turístic a través d’Hotels & Tourism, la línia de negoci creada per consolidar el lideratge de l'entitat en el mercat turístic a través d'un nou model de proximitat amb les empreses i negocis hotelers. Durant 2018, CaixaBank Hotels & Tourism ha concedit a Balears 712 milions d'euros en crèdits al sector hoteler, un 31% més respecte al mateix període de 2017. A més, aquesta línia de negoci especialitzada ha convocat recentment el premi Hotels & Tourism per reconèixer la innovació i sostenibilitat de les empreses turístiques i la candidatura de les quals està oberta fins al 30 de novembre.

Per la seva banda, la presidenta María Frontera, ha assenyalat que: “ha de continuar la transformació del sector i per a això l'accés al finançament”. En aquest sentit, ha destacat la importància de la signatura del conveni com “una via directa per a l'associat, alhora que també és fonamental que l'Administració sigui àgil i diligent en la tramitació d'autoritzacions per seguir generant el valor d'aquests últims anys”.

El banc que trien les empreses

CaixaBank s'ha consolidat el 2017 com l'entitat que trien les empreses. Segons l'estudi de penetració de mercat de FRS Inmark, el 48% de les companyies espanyoles que facturen entre 1 i 100 milions d'euros són clients de CaixaBank. CaixaBank compta amb una xarxa especialitzada formada per 120 centres repartits per totes les comunitats autònomes espanyoles en els quals treballen 1.245 professionals altament especialitzats i en constant formació, amb sòlida reputació en l'assessorament d'empreses.

 

NOTÍCIES RELACIONADES