Nota de premsa

CaixaBank i la Cambra renoven la seva aliança a favor de les empreses gironines

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Joaquim Macià i Jaume Fàbrega firmen el conveni entre Caixabank i la Cambra de Comerç de Girona


• El president de la Cambra de Comerç de Girona i el director d’institucions de CaixaBank a la direcció territorial Catalunya han signat l’acord de patrocini contret entre ambdues entitats.

• Jaume Fàbrega i Joaquim Macià han destacat el paper fonamental del comerç exterior en l’economia de les comarques gironines.

CaixaBank i la Cambra de Girona han renovat l’acord entre ambdues entitats per col·laborar en les actuacions de promoció del comerç exterior de la cambra gironina. El conveni, signat pel director d’institucions de CaixaBank a la direcció territorial Catalunya, Joaquim Macià, i el president de la Cambra de Girona, Jaume Fàbrega, reafirma el suport de l’entitat financera a les activitats de la cambra com a patrocinador.

L’acord estableix la col·laboració amb la cambra en l’assessorament en mercats internacionals, la celebració de jornades informatives sobre països a on exportar i en les seves missions comercials. CaixaBank posa a la disposició de la cambra les seves oficines operatives i de representació a Àfrica i Àsia per tal que atenguin els empresaris gironins participants a les missions comercials que l’entitat cameral programi en aquests continent.

El director d’institucions de CaixaBank a la direcció territorial Catalunya, Joaquim Macià, ha manifestat que l’acord de col·laboració amb la Cambra de Comerç de Girona “ és una mostra del compromís de CaixaBank amb les empreses de les comarques gironines. Així mateix, Masana ha destacat el paper fonamental del comerç exterior en l’economia gironina.

Per la seva banda, el president de la Cambra de Comerç de Girona, Jaume Fàbrega ha agraït a CaixaBank el seu compromís amb la internacionalització, i en especial amb el patrocini dels Premis a l’Exportació que l’entitat organitza, i que enguany arriben a la seva 24ª edició.

Tres centres especialitzats a les comarques gironines

CaixaBank posa disposició de les empreses de Girona tres centres especialitzats per donar resposta, exclusivament, a les necessitats de les empreses. Als centres, ubicats a Girona, Cassà de la Selva i Figueres, treballen per la gestió integral de les empreses, oferint una proposta de valor única i diferenciada.

CaixaBank dona suport a 127 països

CaixaBank és una de les entitats líders a oferir assessorament per al comerç exterior a les empreses espanyoles, amb solucions financeres que faciliten les exportacions i importacions dels clients. CaixaBank dona suport a 127 països a través de sucursals operatives, oficines de representació, corresponsalies i participacions bancàries que, juntament amb els 120 professionals de Comerç Exterior i Tresoreria situats en els centres d'empresa de l'entitat a Espanya, ofereixen el millor assessorament per a les operacions de les empreses a l'estranger.

L'entitat ofereix servei tant a les pimes i microempreses que estan iniciant les seves activitats exportadores com a les grans corporacions i grups empresarials que afronten projectes internacionals més complexos. A més, CaixaBank ofereix serveis pioners com l'atenció online especialitzada i les sessions in-company organitzades a les mateixes oficines del client i completades amb videoconferències, sent la primera entitat financera a obtenir la certificació de qualitat AENOR per a aquest servei.

El banc que trien les empreses

CaixaBank es consolida com una entitat de referència per a les empreses amb un model especialitzat que compta amb una xarxa formada per 125 centres CaixaBank Empreses repartits per totes les comunitats autònomes espanyoles en els quals treballen 1.183 professionals altament especialitzats i en constant formació, amb sòlida reputació en l'assessorament empresarial.

 

NOTÍCIES RELACIONADES