Nota de premsa

CaixaBank i la Cambra de Comerç de Tortosa impulsen la internacionalització de les empreses de les Terres de l’Ebre

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Els representants d’ambdues institucions firmen l’acord entre Caixabank i la Cambra de Comerç de Tortosa

• Ambdues institucions destaquen el paper fonamental del comerç exterior en l’economia ebrenca.

CaixaBank i la Cambra de Comerç de Tortosa han renovat l’acord entre ambdues entitats per col·laborar en les actuacions de promoció del comerç exterior de la cambra tortosina. El conveni signat reafirma el suport de l’entitat financera a les activitats de la cambra com a patrocinador.

L’acord estableix la col·laboració amb la cambra en l’assessorament en mercats internacionals, la celebració de jornades informatives sobre països a on exportar i en les seves missions comercials, i en el patrocini dels Dinars Cambra que s’organitzin. CaixaBank posa a la disposició de la cambra les seves oficines operatives i de representació a Àfrica i Àsia per tal que atenguin els empresaris tortosins participants a les missions comercials que l’entitat cameral programi en aquests continent.

El director de Banca d’Institucions de CaixaBank a la Direcció Territorial Catalunya, Joaquim Macià, ha manifestat que l’acord de col·laboració amb la Cambra de Comerç de Tortosa és una mostra del compromís de CaixaBank amb les empreses de les Terres de l’Ebre. Així mateix, Masana ha destacat el paper fonamental del comerç exterior en l’economia de la zona.

Per la seva banda, el president de la Cambra de Comerç de Tortosa, Francesc Faiges ha destacat que comptar amb els serveis professionals de CaixaBank en les missions empresarials i seminaris de formació que organitza la Cambra als diferents mercats africans i asiàtics, minimitza el risc de les operacions comercials i facilita la implantació de l’empresa al país.

Un centre especialitzat a les Terres de l’Ebre

CaixaBank posa disposició de les empreses de les Terres de l’Ebre un centre especialitzat per donar resposta, exclusivament, a les necessitats de les empreses. El centre està ubicat a Tortosa, i hi treballen 5 experts, en la gestió integral de les empreses, oferint una proposta de valor única i diferenciada.

Segons l’estudi de FRS Inmark sobre comportament financer de les empreses, el 48% de les empreses ha escollit a CaixaBank com a entitat.

 

NOTÍCIES RELACIONADES