Nota de premsa

CaixaBank i la Cambra de Comerç de Tàrrega impulsen la sortida de les empreses targarines als mercats exteriors

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Jaume Masana, director territorial de CaixaBank a Catalunya i el president de la Cambra de Tàrrega, Delfí Robinat

• El president de la Cambra de Comerç de Tàrrega i el director territorial de CaixaBank a Catalunya han signat l’acord de col•laboració contret entre ambdues entitats.

• Delfí Robinat i Jaume Masana han destacat el paper fonamental del comerç exterior en l’economia de les Terres de Ponent.

CaixaBank i la Cambra de Comerç de Tàrrega han renovat acord de col·laboració entre ambdues entitats per col·laborar en les actuacions de promoció del comerç exterior de la cambra targarina. El conveni, signat pel president de la Cambra de Tàrrega, Delfí Robinat, i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, reafirma el suport de l’entitat financer a les activitats de la cambra com a patrocinador.

L’acord inclou cursos per a la formació del personal responsable dels departament de comerç internacional en àrees com les vendes internacionals o les estratègies de cobrament, pagament i finançament internacional.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, ha manifestat que l’acord de col·laboració amb la Cambra de Comerç de Tàrrega “és una mostra del compromís de l’entitat financera amb les empreses de la comarca de l’Urgell”. Així mateix, Masana ha destacat el paper fonamental del comerç exterior en l’economia de les comarques lleidatanes.

Dos centres especialitzats a Lleida

CaixaBank posa a disposició de les empreses de Lleida dos centres especialitzats per donar resposta, exclusivament, a les necessitats de les empreses. Als centres, ubicats a Lleida i Tàrrega, treballen en la gestió integral de les empreses, oferint una proposta de valor única i diferenciada.

Segons l’estudi de FRS Inmark sobre comportament financer de les empreses, el 48% de les empreses ha escollit a CaixaBank com a entitat. Durant 2017, l’entitat presidida per Jordi Gual i amb Gonzalo Gortzar com a conseller delegat, ha incrementat un 16% el crèdit a empreses.

 

NOTÍCIES RELACIONADES