Nota de premsa

Picos de Europa, INCATUR, signen un acord per a facilitar el finançament en condicions especials

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts

• L'entitat oferirà als membres d'aquesta organització productes i serveis financers en condicions avantatjoses i ajustades a les seves necessitats professionals.

CaixaBank i l'Associació d'empresaris dels Picos de Europa, INCATUR, han subscrit un acord de col• laboració amb l'objectiu de facilitar l'accés al crèdit d'aquest col• lectiu, així com una àmplia gama de productes i serveis financers en condicions avantatjoses. El conveni l'han signat Nieves Vigón, directora de l'Àrea de Negoci d'Astúries Província de CaixaBank, i pel president d'INCATUR José Antonio Sánchez Cueto.

En virtut del conveni, els membres d'aquesta associació disposaran d'una oferta de serveis i productes financers en condicions preferents i ajustades a les necessitats específiques derivades de la seva activitat professional. D'aquesta manera, els empresaris de Picos de Europa gaudiran, dins de l'àmplia oferta que els proporcionarà l'entitat, de comptes lliures de comissions, avantatges en l'accés al crèdit, packs d'estalvi i assegurances, i de dispositius TPV (terminal punt de venda).

Nieves Vigón, directora de l'Àrea de Negoci d'Astúries Província de CaixaBank, va manifestar després de la firma de l'acord que "des de CaixaBank treballem per a ajudar a les organitzacions professionals amb l'ànim d'acompanyar-les i facilitar la seva activitat diària. Així mateix, en el cas d'INCATUR esperem que amb el nostre suport puguin desenvolupar noves iniciatives empresarials, així com potenciar les que ja existeixen".

CaixaNegocis, un servei de proximitat per als joves empresaris

A través del programa CaixaNegocis, CaixaBank donarà un servei d'assessorament especialitzat mitjançant els gestors de negocis que es desplaçaran al negoci de l'associat equipats amb tablets i smartphones per a assessorar-los i facilitar-los les gestions financeres. A més, CaixaBank posa a disposició dels membres d'INCATUR la seva xarxa d'oficines així com el servei de Línia Oberta, el servei de banca online de l'entitat, accessible en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.

CaixaBank és el grup financer líder al mercat espanyol, tant al sector bancari com a l'assegurador, i desenvolupa una estratègia de diversificació en participacions de bancs internacionals i empreses líders de serveis. Compta amb més de 13,8 milions de clients i la major xarxa d'oficines d'Espanya, amb prop de 5.200 sucursals.

L'essència i tret diferencial del Grup és la seva implicació i compromís ferm amb la societat. CaixaBank aposta per un exercici del negoci bancari basat en els avalors de qualitat, confiança i compromís social.

 

NOTÍCIES RELACIONADES