Nota de premsa

CaixaBank i Garántia aposten pel finançament de pimes i autònoms andalusos amb una línia de crèdit de 60 milions d'euros

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
El president de Garántia, Javier González de Lara, i el director general de CaixaBank, Juan Antonio Alcaraz, durant la signatura del conveni de col.laboració.

El president de Garántia, Javier González de Lara, i el director general de CaixaBank, Juan Antonio Alcaraz, han signat un conveni de col·laboració per contribuir al finançament de les pimes i els autònoms d'Andalusia en condicions preferencials.

CaixaBank i Garántia han acordat una línia de finançament de 60 milions d'euros per a la seva aplicació a les operacions que es formalitzin durant l'any 2018, comptant amb l'aval solidari de la Societat de Garantia Recíproca andalusa. L'acord també contempla la cobertura de les operacions vigents avalades per Garántia.

Tant González de Lara com Alcaraz han assegurat que ambdues entitats centraran els seus esforços a impulsar el finançament de les pimes andaluses i dels autònoms, que conformen un pilar fonamental per a l'economia de la regió. Les persones interessades poden consultar les condicions de l'oferta a qualsevol oficina de CaixaBank.

L'acord, que ha quedat rubricat a Granada, és el primer que ambdues entitats ratifiquen després de la fusió de les SGR andaluses Suraval i Avalunión, com a origen de Garántia

En la signatura del conveni van estar presents el director general de Garántia, José María Vera, i el sotsdirector general, Antonio Vega. Per part de CaixaBank, van assistir els directors territorials a Andalusia Oriental i Andalusia Occidental, Juan Ignacio Zafra i Rafael Herrador, respectivament.

 

NOTÍCIES RELACIONADES