Nota de premsa

CaixaBank i el Consejo General de Procuradores de España signen un acord estratègic de col·laboració

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Juan Carlos Estévez i Juan Alcaraz durant la signatura de l'acord.

• Els procuradors col·legiats tindran accés als productes i serveis de CaixaBank en condicions preferents.

El director general de negoci de CaixaBank, Juan Alcaraz, i el president del Consejo General de Procuradores de España (CGPE), Juan Carlos Estévez, han signat un acord estratègic de col·laboració gràcies al qual tots els col·legiats, empleats i col·laboradors dels Col·legis de Procuradors d'Espanya tindran accés als productes i serveis de CaixaBank en condicions preferents.

L'acord, que tindrà una durada inicial d'un any, té en compte l'exclusivitat d'aquest acord del CGPE amb CaixaBank dins el sector financer. La quota de mercat que CaixaBank té entre aquest col·lectiu és d'un 16%.

Un dels punts més destacables de l'acord és la creació del Compte Procuradors amb què, a més de gestionar fàcilment tots els moviments bancaris, els procuradors col·legiats estaran exempts de pagar les comissions de manteniment i administració del compte, i podran fer transferències dins la Unió Europea i ingressos de xecs, també sense comissions. Un altre dels avantatges del Compte Procuradors és que porta associat un pack gratuït de targetes de dèbit i crèdit.

 

Finançament preferent

Gràcies a l'acord, els procuradors col·legiats també tindran accés a finançament tant personal, com professional o per a fer estudis o comprar un habitatge, amb condicions preferents.

A més, els procuradors podran accedir a l'assessorament personalitzat per part d'un especialista de CaixaBank que farà un estudi de planificació financera adequat a les necessitats de cada client. Tots els assessors de CaixaBank disposen d'una àmplia formació per poder oferir solucions a mida mitjançant una gran gamma de fons d'inversió, carteres de fons, productes estructurats, valors, assegurances d'estalvi i productes de previsió.

 

NOTÍCIES RELACIONADES