Nota de premsa

CaixaBank i el Col·legi Oficial de Metges de Santa Cruz de Tenerife posen a disposició del sector de la província de Tenerife condicions financeres avantatjoses

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Juan Ramón Fuertes Blasco (director territorial de CaixaBank a Canàries) i Rodrigo J. Martín Hernández (president del Col·legi Oficial de Metges de Santa Cruz de Tenerife).

• L'acord es dirigeix 5.353 col·legiats per millorar la competitivitat i el desenvolupament del sector.

CaixaBank, líder en banca minorista a Espanya, i el Col·legi Oficial de Metges de Santa Cruz de Tenerife han subscrit un conveni de col·laboració per millorar la competitivitat i el desenvolupament del sector i cobrir, d'aquesta manera, les necessitats dels 5.353 col·legiats de la província de Santa Cruz de Tenerife. L'acord ha estat signat pel director territorial de CaixaBank a Canàries, Juan Ramón Fuertes Blasco i pel president del Col·legi Oficial de Metges de Santa Cruz de Tenerife, Rodrigo J. Martín Hernández.

Gràcies a la renovació d'aquest acord, tant els col·legiats que treballen per compte d'altri com els que el fan per compte propi, podran accedir a una gamma de productes i serveis financers totalment personalitzats.

Els col·legiats de la província de Santa Cruz de Tenerife podran beneficiar-se, entre altres productes i serveis, de crèdits a curt i llarg termini que permetran cobrir les necessitats personals i de negoci. Destaquen, també, productes d'inversió i l'assessorament personalitzat que permeten acompanyar al col·legiat durant la seva vida financera.

A més d'oferir serveis financers personalitzats i adaptats a les necessitats de cada col·legiat, CaixaBank continuarà posant a disposició de les oficines del col·legi un servei exclusiu d'atenció i un programa financer a mesura, amb condicions especials, per a tractar de forma personalitzada la demanda d'estudi d'operacions, agilitant així els tràmits. Tot això mitjançant el seu equip de professionals especialitzats, distribuïts a través d'una xarxa de 163 oficines a la província de Santa Cruz de Tenerife.

CaixaBank és l'entitat líder en banca retail a Espanya, amb una quota de penetració de clients particulars del 29,3%. El banc presidit per Jordi Gual, i el conseller delegat del qual és Gonzalo Gortázar, té prop de 16 milions de clients en el mercat ibèric i 5.103 oficines.

 

NOTÍCIES RELACIONADES