Nota de premsa

CaixaBank i el CD Tenerife renoven l'acord pel qual els abonats del club poden ajornar el pagament dels seus abonaments per a la temporada 2018-2019

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Renovació de l'acord entre CaixaBank i CD Tenerife.

• Amb aquesta acció, CaixaBank, patrocinador oficial del club, dona suport novament a la campanya d'abonats del CD Tenerife, tant per a clients de CaixaBank com per a no clients.

• CaixaBank dona la possibilitat de finançar en tres, sis o nou mesos els abonaments mitjançant préstecs tradicionals amb venciment tancat o a través de línies de crèdit mitjançant una targeta virtual amb un import disponible per gastar en abonaments del club.

CaixaBank i el CD Tenerife han subscrit novament l'acord pel qual es facilita als abonats del club el finançament dels seus passis per a la temporada 2018-2019. A través de CaixaBank Consumer Finance, filial de CaixaBank especialitzada en el finançament a particulars i a empreses, tant els nous abonats del CD Tenerife com aquells que procedeixin a renovar el seu carnet, tenen a la seva disposició un mecanisme de pagament ajornat, al que poden acudir independentment de l'entitat amb la qual treballin.

Segons Olga del Pino, responsable d'Acció Social de CaixaBank, “aquest compromís amb el CD Tenerife demostra una vegada més la voluntat de CaixaBank de convertir-nos en el millor soci dels nostres Clubs esportius de referència. Aquestes iniciatives ens acosten als ciutadans, famílies i afeccionats de l'esport”.

CaixaBank Consumer Finance posa a la disposició dels aficionats del CD Tenerife la possibilitat de finançar els abonaments de la temporada mitjançant dues opcions sense interès per a l'abonat. Una és a través del préstec tradicional amb venciment tancat; i una altra opció és la línia de crèdit mitjançant una targeta virtual amb un import disponible per gastar en abonaments del club. I tot això per a abonats que provinguin de qualsevol entitat financera. El pagament es pot finançar en tres, sis o nou mesos.

VISA CD Tenerife: una targeta amb els colors i escut del Club

Així mateix, una altra manera de fraccionar el pagament del passi és a través de la targeta VISA CD Tenerife. Tots els abonats que siguin titulars d'aquesta targeta en la seva modalitat de crèdit podran pagar amb ella a la seu del club (porta 18-B, estadi H.

Rodríguez López) i triar, a més, fraccionar el pagament en tres mesos sense interessos, ni cap altre tipus de despesa.

Aquesta és un dels avantatges de ser titular d'aquesta targeta, que a més identifica a l'afeccionat amb els colors i l'escut del seu club.

La VISA CD Tenerife es pot sol·licitar a través de la Línia Oberta de CaixaBank o en qualsevol de les seves oficines. Actualment hi ha emeses més de 8.147 targetes (dèbit i crèdit) amb la imatge del club blanc-i-blau.

La polsera Visa contactless del CD Tenerife

La polsera Visa contactless amb la imatge oficial del CD Tenerife és un dispositiu creat per l'entitat financera que permet portar la targeta a la mà i realitzar pagaments amb ella en els comerços. Els aficionats poden sol·licitar a les oficines de CaixaBank aquest nou producte personalitzat amb els colors i l'escut oficial del club. La polsera ofereix una experiència àgil de pagament i compta amb tots els avantatges associats a les targetes de CaixaBank.

La polsera està basada en la tecnologia de pagament contactless: porta en el seu interior un microtag amb la informació encriptada de la targeta del client, protegida amb les mateixes garanties de seguretat que les targetes habituals (sistema EMV). Aquest xip amb tecnologia contactless permet connectar la polsera amb els datàfons i realitzar transaccions com si fos una targeta contactless normal. Tota aquesta tecnologia es reuneix en un gadget de grandària reduïda, dissenyat amb tancament ajustable i materials antial·lèrgics.

La interacció amb el datàfon és molt similar a la que es realitza amb targetes contactless, encara que el client haurà d'aproximar al terminal la mà en la qual porta el gadget. El dispositiu connecta per proximitat i realitzarà la transacció. Com en el pagament amb targeta contactless, en compres superiors a 20 euros, el client haurà de teclejar el número PIN de la seva targeta per validar l'operació. Per a operacions inferiors, el client pot realitzar l'operació simplement acostant la polsera al terminal del comerç.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES