Nota de premsa

CaixaBank i Cetursa Sierra Nevada creen una solució digital per finançar el forfet de temporada de forma 100% “online”

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Sierra Nevada.

• Els aficionats a l’esquí/snowboard poden finançar de manera àgil i immediata l’abonament de temporada a l’estació granadina a través d’una operativa digital amb disponibilitat immediata del crèdit.

• El tràmit es pot realitzar des de qualsevol lloc d’Espanya, sense necessitat de desplaçaments físics ni tampoc estar donat d’alta com a client de CaixaBank.

• La solució ja està disponible a través de la web de Sierra Nevada.


CaixaBank, a través de la seva filial CaixaBank Payments & Consumer, ha aconseguit un acord amb Cetursa Sierra Nevada per crear una solució digital que permeti pagar en quotes l’adquisició del forfet de temporada de l’estació d’esquí, de forma totalment online i al 0% TIN.

D’aquesta manera, l’entitat financera i Cetursa Sierra Nevada faciliten que qualsevol aficionat a l’esquí/snowboard, des de qualsevol lloc d’Espanya i independentment de l’entitat financera de la qual sigui client, puguin finançar l’adquisició del seu forfet per l’hivern 2021/2022, amb l’opció de triar entre forfet per tota la temporada o forfet de llarga durada (més de 10 dies). El tràmit és totalment online i es resol àgilment a través del mòbil o de la web.

La sol·licitud es realitza a través de la pàgina web de Sierra Nevada [https://sierranevada.es/tienda], j disponible. Els qui reservin el seu forfet de temporada o de llarga durada mitjançant aquesta solució es beneficiaran dels descomptes per venda anticipada (-20% per a compres fins al 3 de novembre i -12,5% fins al 16 de novembre). El client pot finançar la compra triant el termini de pagament entre 4, 5 o 6 mesos.

D’aquesta manera, CaixaBank, CaixaBank Payments & Consumer i Cetursa Sierra Nevada llancen una primera iniciativa conjunta en l’àmbit de la de creació de serveis de finançament. Les tres parts estendran la seva col·laboració en nous projectes amb l’objectiu de continuar treballant en una millor experiència d’usuari i en la promoció de l’esport de l’esquí/snowboard i de la estació de Sierra Nevada.

Sobre CaixaBank Payments & Consumer

CaixaBank Payments & Consumer, filial 100% de CaixaBank, és l’entitat líder en finançament al consum i Mitjans de pagament a Espanya fruit de la unió de CaixaBank Payments, CaixaBank Consumer Finance, PromoCaixa i 20 filials més.

La missió de la companyia se centra en desenvolupar solucions per oferir la millor experiència de pagament i facilitar el finançament de les il·lusions i projectes dels clients, de manera senzilla, àgil i responsable, a través de canals propis i acords amb grans distribuïdors comercials.

Sobre CaixaBank

CaixaBank és el grup financer líder a Espanya i un dels més importants de Portugal, on controla el 100% de BPI. El banc, presidit per José Ignacio Goirigolzarri i dirigit per Gonzalo Gortázar, té 21 milions de clients al mercat ibèric, la major xarxa comercial, amb més de 6.000 oficines i més de 15.000 caixers automàtics, i el lideratge en banca digital amb un percentatge de clients digitals del 70,6%.

L’essència de CaixaBank és un model de banca universal socialment responsable, basat en la qualitat, la proximitat i l’especialització en productes i serveis adaptats per cada segment. La seva missió és contribuir al benestar financer dels seus clients i donar suport al progrés de les comunitats on desenvolupa la seva activitat.

Sobre Cetursa Sierra Nevada

Cetursa Sierra Nevada és l’empresa del sector públic d’Andalusia que explota l’estació d’esquí, snowboard i muntanya de Sierra Nevada, líder en venda de jornades d’esquí a Espanya. L’estació, la més meridional d’Europa, destaca per un domini esquiable amplio (+ 100 quilòmetres esquiables), el major desnivell esquiable del territori nacional (1.200 metres), un modern sistema de neu produïda (210 nous canons d’última generació en les últimes tres temporades), seu de proves internacionals de totes les disciplines dels esports d’hivern, i situada a 35 quilòmetres d’una ciutat històrica i monumental com Granada.

 

NOTÍCIES RELACIONADES