Nota de premsa

CaixaBank i Arval impulsaran el rènting a particulars i solucions de mobilitat sostenible per comercialitzar 150.000 nous vehicles fins a 2025

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Campanya comercial de rènting de CaixaBank Payments and Consumer a una oficina Store

Barcelona, 22 de juny del 2020.

CaixaBank, a través de CaixaBank Payments & Consumer, la filial especialitzada en finançament al consum i mitjans de pagament, i Arval líder mundial en renting i solucions de mobilitat, seguiran treballant junts en la innovació de la mobilitat i la creació de nous productes i serveis fins el 2025. Juan Antonio Alcaraz, director general de CaixaBank, i Alain van Groenendael, President i CEO d’Arval, han signat la renovació de la unió de les dues entitats com a socis en el negoci de rènting de vehicles i solucions de mobilitat per a Espanya i Portugal.

Juan Antonio Alcaraz ha destacat que "aquest nou compromís va especialment dirigit a impulsar noves alternatives a la mobilitat, més sostenibles i adaptades al nou i canviant entorn, orientades a les necessitats de cada client, ja sigui un particular o una empresa". El director general de CaixaBank ha volgut detallar la importància de l'acord, de què ha afirmat que "permetrà transformar la mobilitat de les persones de la mà del partner de referència en el sector del rènting i ajudar els concessionaris a explorar noves vies conjuntes de negoci".

Per la seva banda, Alain van Groenendael ha afirmat que "amb aquest acord, potenciem el millor de dos mons, d'una banda, la capil·laritat i potencial comercialitzador de CaixaBank, amb la trajectòria i experiència d’Arval en el món de la mobilitat, de manera que puguem apropar la societat cap a una mobilitat més ecològica, més responsable i més propera a les necessitats dels clients que, a cap i a la fi, són els principals protagonistes d'aquesta col·laboració".

Objectiu: impulsar la mobilitat de el futur

El nou acord estableix com a objectiu principal per al període comprès entre 2021 i 2025, desenvolupar noves solucions de mobilitat que ofereixin una excel·lent experiència d'usuari, especialment a través dels canals digitals. Mitjançant aquest pla, es preveu arribar als 150.000 vehicles comercialitzats i finançats en el període comprès entre 2021 i 2025.

Per a això, la proposta de valor per als clients actuals i els potencials s'ampliarà amb productes i serveis específics relatius a la mobilitat elèctrica, compartida, connectada i autónoma.

A l'inici d'aquest període de cinc anys de col·laboració, les dues companyies desenvoluparan cojuntament quatre grans projectes per establir les bases i aconseguir els objectius marcats.

El primer punt de l’acord se centrarà en la configuració d’una nova organització comercial dedicada a la creació i comercialització de nous productes enfocats a la necessitat particular de cada client, tant particulars com empreses. Als particulars s’oferirà campanyes específiques que incloguin la venta de vehicles d’ocasió o digitalització de l’experiència de l’usuari. Per la seva part, a les empreses s’els hi donarà suport en tot el procés a través dels account teams d’Arval, on un grup de gestors de diferents departaments (compres, assegurances, manteniment, etc) estan a disposició permanent per a gestionar totes les necessitats dels clients i ser el més reactius possibles en la tramitació de qualsevol sol-licitud o incidència. Al mateix temps, aportaran solucions i serveis nous com el carsharing per a empreses, rentin a mig termini i altres alternatives sostenibles de mobilitat.

Al segon punt es potenciarà l’estratègia comercial als canals digitals per ampliar la difusió dels nous productes i solucions. Al mateix temps, CaixaBank i Arval explotaran la col-laboració amb el sector per oferir avantatges exclusives a fabricants, concessionaris i clients finals.

El tercer punt amplia la comercialització de vehicles d’ocasió, provinent de la cartera d’Arval, entre els clients de CaixaBank en format de préstec o second-renting. L’esmentada proposta també inclourà els vehicles aportats per concessionaris o clients CaixaBank.

Finalment, el quart punt serà l’oferta de rènting a tots els concessionaris d’Espanya per facilitar el finançament de la adquisició de nous vehicles, tant a particulars com a empreses.

Aliança líder de rènting de vehicles a Espanya

Amb aquesta nova col·laboració, les dues companyies renoven el seu acord original segellat el 2010 i que ha situat a CaixaBank i Arval com a líders del negoci de rènting de vehicles a Espanya.

Aquest acord va propiciar la comercialització de vehicles per part de CaixaBank, sent Arval qui proporciona el producte final amb un alt nivell de qualitat i competitivitat. Al mateix temps, CaixaBank també va ampliar el negoci de rènting de béns d'equip i immobiliari. Aquest procés va permetre potenciar i desenvolupar el finançament a empreses, clau per a l'evolució i innovació de les companyies.

Seguint amb el procés de renovació constant, recerca de millores i innovació, Arval i CaixaBank es van aliar, juntament amb Global Payments, Samsung i Visa, en 2017, per continuar innovant de manera constant en el Payment Innovation Hub, primer hub d'innovació d'Espanya especialitzat en comerç i mitjans de pagament.

CaixaBank Payments & Consumer focalitzada en solucions específiques per a clients

CaixaBank Payments & Consumer, filial 100% de CaixaBank, és l'entitat líder en finançament al consum i mitjans de pagament a Espanya.

La missió de la companyia se centra a desenvolupar solucions per oferir la millor experiència de pagament i facilitar el finançament de les il·lusions i projectes dels clients, de forma senzilla, àgil i responsable, a través de canals propis i acords amb grans distribuïdors comercials.

CaixaBank Payments & Consumer també treballa per accelerar la transformació digital i les capacitats tecnològiques de la companyia.

Arval Service Lease, companyia especialitzada en rènting de vehicles de servei complet, proporciona solucions de mobilitat flexibles, fàcils i sostenibles a tots els seus clients i compta amb una flota finançada superior a 1,3 milions de vehicles en els 30 països on opera. Arval es va fundar el 1989 i és propietat 100% de BNP Paribas.

A Espanya està present des de 1996 i compta amb més de 750 empleats. La xifra de vehicles finançats a Espanya és superior a 150.000 unitats, el que la converteix en el primer operador de rènting a nivell nacional.

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES