Nota de premsa

CaixaBank i Amics de la Gent Gran s’alien per a oferir 500 passejos per a combatre la soledat

Iniciativa solidària en el marc de la Marató de Barcelona

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
CaixaBank colaborarà amb Amics de la Gent Gran amb motiu de la Marató de Barcelona 2019

• A l’stand de CaixaBank, situat a la fira Exposports, s’organitzarà una carrera virtual a través de la que qualsevol persona podrà col•laborar per assolir el repte i ajudar a finançar aquesta iniciativa, a més dels 547 runners CaixaBank que participaran en la competició oficial i tota la gent que col•labori amb el hashtag #run4people.

• L’assoliment del repte es centra en aconseguir 5.000 punts, que comportarà una conversió econòmica per part de l’entitat financera en 500 passejos finançats.

CaixaBank i Amics de la Gent Gran han arribat a un acord per impulsar una iniciativa solidària en el marc de la Marató de Barcelona que se celebrarà el proper 10 de març. Ambdues entitats uneixen forces per a oferir 500 passejos per a la gent gran per tal d’ajudar a combatre la soledat que pateix aquest grup de població. Sota el lema “la vida és una cursa de llarga distància: que ningú la recorri en soledat” es busca visibilitzar aquesta problemàtica per conscienciar a la societat.

Durant la fira del corredor, CaixaBank comptarà amb un stand propi on es durà a terme una marató virtual solidària amb l’objectiu d’assolir el repte marcat. Dos avatars avançaran pel recorregut virtual marcat de 42.195 metres gràcies a la interacció dels visitants que s’acostin. Entre tots els participants, la marató virtual anirà acumulant punts fins arribar al màxim de 5.000, que equivaldran als 500 passejos acordats entre l’entitat financera i Amics de la Gent Gran.

Per assolir el repte existeixen tres opcions: ser empleat de CaixaBank i participar a la Marató, participar en la marató solidària esmentada anteriorment o interactuar a les xarxes socials amb el hashtag #run4people.

En el primer apartat, CaixaBank ha inscrit 547 corredors, sent l’empresa que més treballadors aporta de tota la competició. Pel que fa als visitants a l’ExpoSports, tots els interessats podran contribuir recorrent els metres que vulguin de la marató virtual esmentada. Finalment, tothom qui hi vulgui contribuir també podrà fer-ho mitjançant la utilització del hashtag #run4people a qualsevol publicació feta a xarxes socials.

CaixaBank i el running com a eix vertebrador dels valors saludables

A través del patrocini, CaixaBank fomenta el progrés cultural, social i econòmic, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat. Per aquest motiu, l'entitat financera manté la seva aposta per les proves populars atlètiques més representatives a nivell nacional amb les quals comparteix valors com l'esforç, l'esperit de superació, la perseverança i el treball en equip.

L'entitat ha patrocinat 47 curses populars a Espanya durant l’any 2018, sempre en col·laboració amb el territori d'influència. Mitjançant el suport a aquestes carreres populars, CaixaBank també genera entre els seus empleats un orgull de pertinença i el foment d'uns hàbits saludables als quals ja s'han adscrit més d'11.000 empleats. 

Al mateix temps, aquesta implicació amb l'esport de l'entitat s'ha materialitzat en la formació d'un gran nombre d'equips interns de #runnersCaixaBank. Aquests equips de #runnersCaixaBank porten a tot el territori els valors inherents a l'esport que també formen part de la cultura de CaixaBank.

Amics de la Gent Gran i la lluita contra la soledat

Amics de la Gent Gran és una fundació de voluntariat que lluita des de 1987 contra la soledat i la marginació social de les persones gran, mitjançant l’acció de voluntàries i voluntaris que les acompanyen emocionalment cada setmana, així com a través de la sensibilització de la societat.

La vellesa és massa important com per viure-la en soledat, una part d’una carrera de llarga distància que hauria de veure’s com una oportunitat, i no com un llast. En aquest recorregut vital, durant el passat 2018, Amics de la Gent Gran ha donat suport a 1.758 “corredors i corredores de fons” de més de 65 anys que pateixen soledat, gràcies a la tasca desinteressada de 1.901 persones voluntàries i l’ajuda de 3.813 persones sòcies i donants. Aquesta acció social es desenvolupa a 36 municipis arreu de Catalunya.

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES