Nota de premsa

CaixaBank i Alimentaria, juntes per la internacionalització del sector alimentari

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Juan Antonio Alcaraz, director general de CaixaBank, i J. Antonio Valls, director general d´Alimentaria Exhibit

• Les dues entitats rubriquen un acord per la generació d’oportunitats comercials a l’exterior

 

CaixaBank, l'entitat financera que lidera el negoci amb el sector agroalimentari a Espanya, i Alimentaria, el saló internacional d'Alimentació, Begudes i Foodservice, han signat un acord estratègic de col·laboració que aposta per la innovació i la qualitat com a via per reforçar la internacionalització de les empreses del sector alimentari. Organitzada per Alimentaria Exhibitions, societat de Fira Barcelona, Alimentària tindrà lloc en el recinte Gran Via de Fira Barcelona del 20 al 23 d'abril del 2020.

D´aquesta manera, The Alimentaria Hub, el àrea més innovadora de Alimentaria, compta amb el patrocini de CaixaBank en qualitat de Global Partner, al ser el principal impulsor de l´espai gràcies a l´acord que han signat J. Antonio Valls, director general d'Alimentaria Exhibitions, i Juan Antonio Alcaraz, director general de CaixaBank. En els més de 3.000 m² de The Alimentaria Hub se succeiran els congressos, ponències, fast talks i presentacions d'estudis centrades en sis eixos temàtics: Innovació (I+D+i) + Marques; Nutrició, Salut i Benestar; Internacionalització i Globalització; Distribució i Retail; Marketing i Comunicació; i Responsabilitat Social Corporativa. De la mà d'un centenar d'experts, aquest espai constituirà un excepcional punt de trobada amb la innovació en el qual es potenciaran les oportunitats de negoci, l'intercanvi de coneixement i el networking.

Alimentària comptarà un cop més amb The Alimentaria Hub, la seva àrea més disruptiva, que serà possible gràcies a l'acord que CaixaBank es consolida com una entitat de referència per les empreses a través d'un model especialitzat que fa costat als seus clients empresa en 127 països a través de sucursals operatives, oficines de representació, corresponsalies i participacions bancàries que, juntament amb els gestors especialitzats que treballen a les oficines d'Espanya, ofereixen el millor assessorament per a les operacions de les empreses a l'estranger. L'entitat ofereix servei tant a les pimes i microempreses que estan iniciant les seves activitats exportadores com a les grans corporacions i grups empresarials que afronten projectes internacionals més complexos. A més, l'entitat financera materialitza el seu suport al sector agroalimentari a través d’AgroBank, la seva línia especialitzada líder en aquest sector a Espanya. 

La pròxima edició d'Alimentaria se celebrarà de nou al costat d’Hostelco, el Saló Internacional de l'Equipament per a la Restauració, Hostaleria i Col·lectivitats. Tots dos esdeveniments ocuparan més de 100.000 m² de superfície expositiva neta – gairebé tot el recinte de Gran Via de Fira de Barcelona- i convocaran en conjunt a més de 4.500 empreses expositores.

 

NOTÍCIES RELACIONADES