Nota de premsa

CaixaBank i Afín SGR renoven el conveni per al finançament de pimes i autònoms de la Comunitat Valenciana

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Manuel Illueca, president d'Afí SGR i director general de l'Institut Valencià de Finances (IVF), Cristina Alemany, directora general d'Afí SGR, Dino Gosp, director d'empreses de CaixaBank en la Comunitat Valenciana i Fernando Corell, director d'institucions de CaixaBank en la Comunitat Valenciana.

• CaixaBank estableix de nou una línia de finançament de 5 milions d'euros de la qual es podran beneficiar autònoms, microempreses i pimes de la Comunitat Valenciana que comptin amb l'aval d'Afín SGR.

• Les empreses podran sol·licitar fins a 300.000 euros de finançament per any per a inversió i circulant enfront dels 200.000 i 150.000 euros que fixava el conveni anterior

CaixaBank i Afín SGR, Societat de Garantia Recíproca de la Comunitat Valenciana, han prorrogat l'acord de col·laboració entre totes dues entitats amb l'objectiu d'enfortir el teixit empresarial de la regió i donar majors facilitats a les empreses per accedir a finançament. El conveni posa a la disposició d'empreses i autònoms de la Comunitat una línia de finançament dotat amb 5 milions d'euros a la qual podran accedir els interessats que comptin amb l'aval d'Afín SGR. A la signatura del conveni han assistit Manuel Illueca, president d'Afín SGR i director general de l'Institut Valencià de Finances (IVF), Cristina Alemany, directora general d'Afín SGR, Bernardino Gosp, director d'empreses de CaixaBank a la Comunitat Valenciana i Fernando Corell, director d'institucions de CaixaBank a la Comunitat Valenciana.

En virtut d'aquest conveni, del qual podran beneficiar-se empreses i projectes empresarials amb seu social a la Comunitat Valenciana, les dues entitats desenvoluparan productes de qualitat que facilitin finançament adequat a les necessitats de cada companyia, la qual cosa permetrà que les operacions es formulin en condicions avantatjoses. En aquest sentit, la línia de finançament ofert per CaixaBank podrà destinar-se a necessitats d'inversió de fins a 300.000 euros i en un termini de 8 anys, més 1 de manca. Per a operacions de circulant el límit és el mateix i el termini anual renovable és de fins a 3 anys. Tot això amb unes condicions financeres molt competitives.

Cristina Alemany, directora general d'Afín SGR ha volgut destacar la renovació acordada entre les dues entitats, materialitzada en la signatura d'aquest nou conveni que a més millora les condicions respecte a l'anterior. “Aquesta signatura suposa una renovació en la confiança entre totes dues entitats que a més han fet un pas més pensant a afavorir a les pimes i autònoms. Les empreses i professionals podran sol·licitar fins a 300.000 euros de finançament per any per a inversió i circulant enfront dels 200.000 i 150.000 euros que fixava l'anterior conveni”.

Per part seva, Bernardino Gosp, director d'empreses de CaixaBank a la Comunitat Valenciana, ha assenyalat que “des de CaixaBank tenim el compromís de donar suport i donar resposta a les peticions solvents de finançament, contribuint d'aquesta forma a la dinamització de l'activitat productiva de les empreses de la Comunitat Valenciana”. “Les companyies trobaran a CaixaBank l'experiència i el suport constant dels nostres gestors especialitzats, que proporcionaran una atenció personalitzada per a una adequada gestió del seu dia a dia”, ha afegit Gosp.

 

Cristina Alemany, directora general d'Afí SGR, Manuel Illueca, president d'Afí SGR i director general de l'Institut Valencià de Finances (IVF), Bernardino Gosp, director d'empreses de CaixaBank en la Comunitat Valenciana i Fernando Corell, director d'institucions de CaixaBank en la Comunitat Valenciana.

Sobre Afín SGR

Afín, la societat de garantia recíproca de la Comunitat Valenciana, es funda en 1981 per facilitar l'accés al crèdit a les petites empreses i autònoms i millorar les seves condicions de finançament mitjançant la concessió d'avals. Afín SGR és una entitat sense ànim de lucre, subjecta a la supervisió i inspecció del Banc d'Espanya, amb presència a Alacant, Castelló i València. La seva activitat comprèn l'aportació de garanties i avals per accedir a línies de finançament, negociar millors condicions de finançament amb les entitats de crèdit, i oferir informació i assessorament per resoldre les necessitats de finançament de les pimes i autònoms.

 

NOTÍCIES RELACIONADES