Nota de premsa

CaixaBank ha inaugurat l’oficina de nou model Store Cinturó Rambla de Sabadell

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Inauguració de l’oficina de nou model Store Cinturó Rambla de Sabadell.

CaixaBank reforça el seu posicionament a Sabadell, obrint la primera oficina del nou model Store. L’oficina està ubicada al Carrer Rambla, 184.

CaixaBank ha inaugurat l’oficina Store Cinturó Rambla de Sabadell, la primera oficina del seu innovador model Store a la ciutat de Sabadell. A l’acte d’inauguració, que va tenir lloc ahir, i que va estar presidit per la Directora Comercial de CaixaBank a Barcelona Província, Cristina González, hi van assistir més d’un centenar de clients.

Durant l’acte, Cristina González va destacar que l’objectiu final de la nova oficina és oferir el millor servei als clients de la ciutat de Sabadell.

Les oficines Store representen un nou model d’atenció personal que es va iniciar el 2013. CaixaBank té avui 133 oficines d’aquest model a Espanya, fet que consolida l’entitat com un referent en innovació i en qualitat de servei.

La nova oficina Store Cinturó Rambla, situada al Carrer Rambla, 184, va obrir portes el passat 08/08/2017. Store Cinturó Rambla disposa d’una superfície aproximada de 540 m2. Compta amb 9 empleats i gestiona prop de 7.000 clients.

Reconeixement amb el Premi DEC al millor projecte de Customer Journey

Les oficines Store són una passa endavant en l’estratègia d’innovació de CaixaBank, reconeguda a nivell internacional com una de les entitats líders en l’aplicació de les noves tecnologies en els serveis financers.

El projecte d'oficines Store ha estat guardonat amb el Premi DEC al Millor Projecte de Customer Journey lliurat per l'Associació per al Desenvolupament de l'Experiència de Client (DEC). Aquest premi ressalta l'experiència diferencial que viuen els clients de les oficines Store i que reforça els principis i valors de proximitat, proximitat, transparència, confiança, qualitat i compromís social de CaixaBank.

 

NOTÍCIES RELACIONADES