Nota de premsa

CaixaBank ha inaugurat l'oficina de nou model Store a Los Majuelos

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Equip de l'oficina Store Els Majuelos al costat del director territorial de CaixaBank a Canàries, Juan Ramón Fuertes

• L’Store Els Majuelos és la novena oficina d'aquest model a Canàries que posa en valor el lideratge de l'entitat en innovació, prioritzant la transparència i proximitat, donant resposta als comportaments i necessitats dels seus clients.

• La nova oficina amplia horari i és oberta al públic de dilluns a dijous de 8.30 a 18.30h i divendres de 8.30 a 14.30h, excepte vigílies de festius que es tanca a les 14.30h.

CaixaBank va obrir el novembre a Los Majuelos (San Cristóbal de la Laguna) una oficina del seu innovador model Store, amb l'objectiu de reforçar el seu posicionament a la ciutat. CaixaBank està estenent per tot el territori espanyol el nou model d'atenció personal. L’Store Los Majuelos és la novena oficina d'aquest model a Canàries, a més de l’Store Santa Cruz Centro, Store Franchy y Roca, Store Puerto de la Cruz, Store Los Cristianos, Store Plaza Weyler, Store Arrecife, Store Vecindario i Store La Cuesta.

A l'acte d'inauguració ha assistit el conseller d'Ocupació, Comerç, Indústria i Desenvolupament Socioeconòmic del Cabildo de Tenerife, Efraín Medina Hernández, i el director territorial de CaixaBank a Canàries, Juan Ramón Fuertes Blasco, que han estat acompanyats per més de 50 clients de l'entitat.

Les oficines Store tracten de donar resposta als comportaments i necessitats dels clients actuals i d'aproximar-se al món del comerç retail, buscant millorar l'experiència de compra del client dins l'oficina. “L'estètica de l'oficina és completament diferent del convencional de la mateixa manera que també canvia la relació entre els empleats i els clients, als quals donem tot el protagonisme” va comentar Juan Ramón Fuertes, director territorial de CaixaBank a Canàries durant la seva intervenció.

A més, “hem volgut que estigui a Los Majuelos amb l'objectiu que sigui un punt més de referència per a tots els ciutadans i ser accessibles per a tots els nostres clients; tant els de banca de particulars, com d'empreses, banca premier, banca privada o segment Negocis”, va afegir Fuertes. “El client es trobarà amb un nou model de relació basada en la innovació, la transparència i la proximitat gràcies a una atenció personal”, va afegir el director territorial de CaixaBank a Canàries.

Innovació, transparència i proximitat

CaixaBank aspira amb aquest nou model d'oficina a reforçar el vincle i la proximitat amb els seus clients de Banca de Particulars, Banca Premier, Privada i Negocis mitjançant un nou model de relació que fomenta la innovació, la transparència i la proximitat.

En aquest nou model d'oficina Store es potencia l'atenció personal i la gestió de l'autoservei; s'acompanyarà i ajudarà el client en l'ús dels caixers d'última generació situats a l'oficina i en els dispositius amb accés a Línia Oberta per, d'aquesta forma, centrar-se en la gestió de les operacions de valor.

Juan Ramón Fuertes afegeix que “gràcies a la innovadora i dinàmica distribució d'espais i a la mobilitat dels empleats dins l’Store són els mateixos clients els qui decideixen on volen ser atesos, ja que l'ús de l’smart PC permet realitzar operacions i signar contractes i traslladar tots els serveis al lloc de trobada amb els seus clients”

A més, l'eliminació de les barreres físiques permet millorar la transparència en la relació client/empleat, ja que es comparteixen continguts entre tots dos, augmentant la proximitat entre ells. Així mateix, per a l'atenció personalitzada i especialitzada que requereixen els clients de Banca Premier i Banca Privada, l'oficina disposa de zones diferenciades que permeten una major privacitat.

Lideratge en innovació de CaixaBank

Les oficines Store són un pas endavant en l'estratègia d'innovació de CaixaBank, reconeguda a nivell internacional com una de les entitats líders en l'aplicació de les noves tecnologies en els serveis financers.

CaixaBank és l'entitat líder en banca retail a Espanya, amb una quota de penetració de clients particulars com a entitat principal del 26,7%. El banc presidit per Jordi Gual, i el conseller delegat del qual és Gonzalo Gortázar, té prop de 16 milions de clients en el mercat ibèric i 5.239 oficines, la major xarxa comercial de la península.

CaixaBank ha estat triat com a millor banc d'Espanya per algunes de les publicacions internacionals especialitzades més prestigioses. De fet, l'entitat ha estat premiada com a millor banc a Espanya (Best Bank in Spain 2018) per la revista novaiorquesa Global Finance i la britànica Euromoney (Best Bank in Spain 2017), entre altres. Així mateix, Euromoney també ha premiat CaixaBank, per quart any consecutiu, com a millor entitat de banca privada a Espanya el 2018 i ha triat l'entitat, per primera vegada, com a Millor Banc Digital d'Europa Occidental.

Considerat com un dels bancs més sostenibles del món, CaixaBank està inclòs en el Dow Jones Sustainability Index i forma part de l’A-List de CDP, la llista que distingeix les empreses capdavanteres en la lluita contra el canvi climàtic.

 

NOTÍCIES RELACIONADES