Nota de premsa

CaixaBank ha estat reconeguda en els Premis Cambra 2018 de la Cambra de Comerç de Tortosa

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Moment en què CaixaBank recull el guardó atorgat per la Cambra de Comerç de Tortosa

• L’entitat financera ha rebut el reconeixement pels 100 anys de l’obertura de la primera oficina a les Terres de l’Ebre, a Tortosa.

La Cambra de Comerç de Tortosa, Indústria i Navegació de Tortosa, en el marc dels Premis Cambra, ha reconegut a CaixaBank pel centenari de la seva presència a les Terres de l’Ebre, en concret al municipi de Tortosa.

L’oficina 0019-Tortosa de CaixaBank, ubicada avui al carrer Ramon Cirera número 2, es va inaugurar el 2 de setembre de 1918 i va obrir les seves portes al públic l’endemà, el 3 de setembre. El primer punt d’atenció al municipi es va situar al carrer de l’Àngel, número 30. Amb l’increment de l’activitat, l’oficina va quedar petita i, el 1935, es va traslladar a un edifici que ja no existeix ubicat a l’emplaçament actual, davant la plaça Alfons XII. Aquest immoble es va enderrocar i el 1973 l’oficina va obrir portes a l’edifici actual.

La Cambra de Tortosa va premiar a vuit empreses ebrenques per la seva innovació, internacionalització i estratègia. A més, va reconèixer a tres entitats per les seves iniciatives, que va atorgar directament el jurat a proposta de les diferents associacions empresarials, comercials i turístiques, entre elles CaixaBank, a més de DO Terra Alta i CartoDelta.

Jaume Masana, director territorial a Catalunya de CaixaBank, va recollir el reconeixement de la mà de la secretària d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Marta Felip, i va intervenir en la gala en nom de les tres entitats. Masana va destacar la manera diferent de fer banca de CaixaBank des dels seus orígens, “una banca amb visió de permanència, vocació de servei, voluntat d’inclusió, i amb esperit de professionalitat i excel·lència”. El director territorial de CaixaBank a Catalunya va concloure la seva intervenció manifestant que “en el futur des de CaixaBank continuarem treballat amb constància, discreció i il·lusió al servei dels nostres clients i de les Terres de l’Ebre, contribuint al seu desenvolupament econòmic, social i cultural”.

CaixaBank col·labora anualment amb la Cambra de Tortosa per donar suport a les actuacions de promoció del comerç exterior de la cambra tortosina. L’entitat financera posa a disposició de les empreses de les Terres de l’Ebre d’un centre especialitzat per donar resposta, exclusivament, a les necessitats de les empreses. El centre està ubicat a Tortosa, i hi treballen 5 experts, en la gestió integral de les empreses, oferint una proposta de valor única i diferenciada.

 

NOTÍCIES RELACIONADES