Nota de premsa

CaixaBank guardona a la Fundació Osborne i la Fundació Konecta en els Premis Solidaris de banca privada

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Els guanyadors dels Premis Solidaris 2019 amb directius de CaixaBank.

• En el marc del seu “Projecte de Valor Social”, l'objectiu de l'entitat és reconèixer el compromís amb la societat de persones, entitats o fundacions en l'àmbit de la filantropia i el mecenatge

• Els guardonats han estat la Fundació Osborne, com a premi al millor projecte per la seva labor en l'ocupabilitat de joves; i la Fundació Konecta, com a premi a millor trajectòria en l'àmbit de la filantropia.

• CaixaBank ha estat escollida per les revistes The Banker i PWM, del Grup Financial Times, com a Millor entitat de Banca Privada a Espanya 2019 pel seu lideratge amb una proposta de valor en constant evolució.

CaixaBank ha organitzat a Madrid la segona edició dels Premis Solidaris. Amb l'objectiu de destacar l'activitat filantròpica dels seus clients de banca privada, CaixaBank organitza una trobada anual per a premiar les millors iniciatives en l'àmbit de la filantropia i el mecenatge amb impacte directe en la societat.

Guanyadors i finalistes han rebut el premi de mans de Juan Antonio Alcaraz, director general de CaixaBank, que va estar acompanyat de Rafael Herrador, director territorial de CaixaBank a Madrid, i de Víctor Allèn, director executiu de Banca Privada i Banca Premier. Aquest any, el jurat ha comptat novament amb la col·laboració del director general de l'Associació Espanyola de Fundacions, Silverio Agea; la directora general de la Fundació Lealtad, Ana Benavides; i el subdirector general de Fundació Bancària "la Caixa”, Marc Simón, que, juntament amb Juan Antonio Alcaraz i Victor Allende, han analitzat les candidatures. Jordi Casajoana, director de col·lectius de valor i filantropia de Banca Privada, ha estat l'encarregat de presentar la jornada.

Els guardonats han estat dues iniciatives andaluses, la Fundació Osborne, com a premi al millor projecte per la seva col·laboració amb Càritas, Fundació Onze i la Universidad de Cádiz per a promoure la formació dels joves orientada a afavorir la seva ocupabilitat, fomentant la cultura de l'emprenedoria i la innovació; i la Fundació Konecta, com a premi a millor trajectòria en l'àmbit de la filantropia per la seva dilatada experiència en aquests àmbits, exemple d'un permanent compromís amb la societat.

Els finalistes al millor projecte van ser la Fundació Juegaterapia, pel projecte “El jardín de mi hospital”, i la Fundació Enriqueta Villavecchia, pel projecte “Cuenta conmigo”. En la categoria de millor trajectòria les dues finalistes van ser la Fundació Espurna i la Fundació Fontilles, totes dues amb un sòlid recorregut. En aquesta edició s'han presentat 68 candidatures de tota Espanya.

Coneixement expert, vehicles d'inversió i formació i esdeveniments

Aquests premis s'emmarquen dins del “Projecte de Valor Social” de CaixaBank Banca Privada, que ajuda els clients a identificar el seu propi projecte filantròpic i trobar la forma més eficient de fer-ho realitat, amb resultats concrets i mesurables.

El “Projecte de Valor Social” s'ha dissenyat amb una metodologia que permet aplicar a la filantropia els mateixos criteris i principis amb els quals es regeixen la resta de les inversions patrimonials. D'aquesta manera, tot projecte filantròpic inclòs en el programa ha d'incorporar la definició d'uns objectius concrets, un seguiment periòdic i un mesurament de l'impacte aconseguit.

La tipologia de productes i serveis filantròpics que es posen a la disposició dels clients van des de productes d'Inversió Socialment Responsable a la col·laboració amb els projectes impulsats i gestionats per l'Obra Social “la Caixa”. Així mateix, CaixaBank Banca Privada ofereix als seus clients accés a formació i a esdeveniments per a millorar la seva formació sobre els àmbits del seu interès.

Una proposta de valor adaptada a cada client

CaixaBank Banca Privada compta amb una proposta de valor adaptada a les necessitats de cada client que ofereix des de l'assessorament independent fins als millors serveis en execució.

El model de banca privada de CaixaBank combina el servei de les més de 4.500 oficines del Grup i el suport de l'equip de més de 600 professionals especialitzats en Banca Privada. Compta amb 52 centres de banca privada distribuïts per tota Espanya. A tancament de 2018, CaixaBank Banca Privada comptava amb 60.023 clients, i amb 64.912 milions d'euros en actius sota gestió.

En línia amb el Pla Estratègic de CaixaBank, el negoci de banca privada centra la seva estratègia en l'alta qualificació, compromís i talent dels gestors de l'entitat, i els últims avanços tecnològics, amb l'objectiu d'oferir la millor experiència de client en qualsevol moment i en qualsevol lloc.

CaixaBank ha estat triada en 2019 com a “Millor entitat de Banca Privada a Espanya” per les revistes The Banker i PWM, del Grup Financial Times, pel seu lideratge amb una proposta de valor en constant evolució, la seva àmplia gamma de productes i serveis, la seva decidida aposta per la millor experiència de client i la seva innovació contínua.

 

NOTÍCIES RELACIONADES