Nota de premsa

CaixaBank, Global Payments, Samsung, Visa i Arval instal·laran el ‘hub’ d’innovació en comerç i mitjans de pagament al Pier 01 de Barcelona

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Imatge del "Payment Innovation Hub"

• El “Payment Innovation Hub” ocuparà un espai de 1.000 metres quadrats de l’edifici i comptarà amb diverses àrees de treball, zones per presentacions de producte, aules de formació i un auditori.

• El “hub” neix amb la missió de posar a disposició de la societat les millors experiències d’usuaris per les compres i el comerç.

El Payment Innovation Hub, el hub d’innovació en comerç i mitjans de pagament integrat per CaixaBank, Global Payments Inc., Samsung, Visa i Arval, s’instal·larà al Pier 01, el cluster d’start-ups digitals de Barcelona Tech City.

El hub ocuparà 1.000 m2, on s’ubicarà l’equip de treball i s’habilitaran els serveix necessaris per al desenvolupament de projectes de I+D+i: àrees de coworking, espais phone booth per conferències i videoconferències, aules per formació i masterclasses, zones d’exposició per presentacions i proves de productes, etc.

Tanmateix, es construirà un auditori amb capacitat per 180 persones per acollir tant activitats del hub com esdeveniments externs que cerquen un espai associat a la innovació i la creativitat. Precisament un dels objectius del hub és que els projectes de I+D+i estan oberts a la col·laboració amb altres empreses (start-ups, pimes o grans corporacions) i institucions vinculades a la investigació per avançar conjuntament cap als mitjans de pagament del futur.

Està previst que les obres d’adequació dels espais comencin aquest estiu i que el hub pugui iniciar les seves activitats abans de finals de 2017.

El primer “hub” d’innovació en comerç i mitjans de pagament d’Espanya

El Payment Innovation Hub neix amb la missió de posar a disposició de la societat les millors experiències d’usuari per les compres i el comerç, online i offline. Es tracta del primer hub d’innovació en  comerç i  mitjans de pagament d’Espanya i un dels primers del món en el qual diversos partners, tots ells líders dels seus respectius sectors, s’uneixen per donar impuls de forma conjunta projectes d’I+D+i. 

Per la posada en marxa del hub, està prevista una inversió de 5 milions d’euros en els 3 anys vinents.

La unió de líders en els seus sectors per treballar en equip

El hub té l’objectiu de consolidar-se com un referent d’innovació en mitjans de pagament de referència en l’àmbit internacional. De fet, les empreses que promouen la seva creació se situen entre les més innovadores del món en la seva especialitat.

CaixaBank està considerada com una entitat financera líder en innovació a escala mundial, amb 5,4 milions de clients en banca online, dels quals 3,8 milions operen a través del mòbil. L’entitat és líder en banca electrònica amb 15,6 milions de targetes en circulació i una quota de mercat per facturació del 23,3%. Ha estat una de les primeres entitats del món en apostar per la implantació comercial dels sistemes de pagament contactless i de la tecnologia de pagament a través del mòbil. Per aquest motiu, ha guanyat diversos premis internacionals. Per a més informació: www.caixabank.com

Global Payments Inc. (NYSE:GPN) és un proveïdor líder mundial de serveis tecnològics que desenvolupa solucions innovadores dirigides a respondre davant de les necessitats dels clients en l’àmbit global. La tecnologia, les aliances i l’experiència de l’equip fa possible oferir una àmplia gamma de productes i serveis que permet als clients acceptar tot tipus de pagaments a través d’una gran varietat de canals de distribució en nombrosos mercats del món. Amb seu corporativa a Atlanta i amb més de 8.500 treballadors en tot el món, Global Payments forma part de l’índex S&P 500 i compta amb socis i comerços clients i 30 països de Nord-amèrica, Europa, regió d’Àsia-Pacífic i Brasil. Per a més informació: www.globalpaymentsinc.com.

Samsung Electronics Co. Ltd. inspira al món i construeix el futur amb idees i tecnologies transformadores. La companyia està redefinint  el món dels televisors, smartphones, wearables, tablets, electrodomèstics, sistemes de xarxes, memòries, sistemes LSI i solucions LED. Per a més informació: news.samsung.com

Visa Inc (NYSE:V) és una companyia tecnològica global de pagaments que connecta consumidors, negocis, institucions financeres i governs a més de 200 països i territoris per realitzar pagaments electrònics ràpids, segurs i fiables. Opera una de les xarxes de processament més avançades del món, VisaNet, capaç d’administrar més de 65.000 missatges de transaccions per segon, protegir contra el frau als consumidors i oferir garanties de pagament als comerços. Visa no és un banc i no emet targetes, estén crèdit i estableix taxes i tarifes pels consumidors. Les innovacions de Visa permeten a les institucions financeres que té com a clients oferir als consumidors més opcions: pagar al moment amb dèbit, pagar per avançat amb prepagament o pagar a posteriori amb productes de crèdit. Per a més informació: www.visaeurope.com, el blog de Visa Vision (vision.visaeurope.com ) i @Visa_ES.

Arval és una companyia especialitzada en solucions de mobilitat, pertanyent en la seva totalitat al grup BNP Paribas. Arval ofereix als  seus clients, grans empreses, pimes i autònoms, solucions integrals per optimitzar la mobilitat dels seus treballadors i externalitzar els riscos associats a la gestió de flotes, sempre sota els  principis d’assessorament expert i qualitat de servei. Compta amb una plantilla de més de 6.400 persones i té presència a 28 països, finançant més d’1.028.142 vehicles a Europa i situant-se en primera posició al mercat europeu (desembre 2016). Arval és membre fundador de l’aliança Element-Arval Global, l’aliança estratègica més gran de la indústria de gestió de flotes i líder mundial superant la xifra de 3 milions de vehicles en 50 països. Dins del grup BNP Paribas, Arval pertany a l’activitat de Retail Banking. Per a més informació: www.arval.es

 

NOTÍCIES RELACIONADES