Nota de premsa

CaixaBank facilitarà crèdit i altres serveis financers als comerciants de Betanzos

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
CaixaBank facilitarà crèdit i altres serveis financers als comerciants de Betanzos

• Gràcies a un acord subscrit amb ACEBE, els seus associats disposaran de productes i serveis financers en condicions avantatjoses.

• El conveni s’inscriu en el compromís que CaixaBank manté cap als autònoms i petits empresaris del comerç minorista.

CaixaBank i l'Associació de Comerciants i Empresaris de Betanzos Centre Comercial Aberto, ACEBE, han signat un acord que permetrà als seus cent seixanta associats incrementar la seva competitivitat gràcies a un major accés a finançament i a les últimes solucions de cobrament, protecció i seguretat que es poden trobar al mercat. El conveni ha estat subscrit per la presidenta de l'associació, Antonia Anido, i per la directora d'Àrea de Negoci de CaixaBank, Marta Albela.

Aquest acord, que afavorirà la relació comercial entre ambdues entitats, contempla dos grans camps d'actuació: d'una banda, CaixaBank posarà a disposició del teixit comercial de Betanzos diferents solucions de finançament dissenyades per atendre les seves necessitats: línies de crèdits, préstecs per a la inversió, hipoteques i línies de finançament amb aval i de risc. D’altra banda, s'ofereix una àmplia cartera de productes i serveis específics per al comerç minorista com a comptes sense costos de manteniment, terminals de pagament bonificats (TPV) i assegurances que permeten cobrir totes les contingències que puguin derivar de la seva activitat. L'acord també inclou un dispositiu de tele peatge gratuït (ViaT).

Després de la signatura de l'acord, la representant de CaixaBank ha insistit la proximitat que l'entitat vol mantenir amb el petit comerç. Segons Albela, un dels objectius que CaixaBank s'ha marcat per als propers exercicis consisteix a reforçar el contacte amb aquest sector amb l'objectiu de reforçar les seves prestacions i col·laborar en el seu creixement.

Des d'avui, CaixaBank posarà a disposició de tots els membres de ACEBE al personal de la seva oficina en Betanzos. Els gestors especialitzats de CaixaBank compten amb una acreditada experiència en operacions i recursos amb el comerç minorista.

Sobre CaixaBank

CaixaBank és el grup financer líder del mercat espanyol, tant en el sector bancari com a assegurador, i desenvolupa una estratègia de diversificació en participacions de bancs internacionals i empreses capdavanteres de serveis. Compta amb prop de 13,8 milions de clients i la major xarxa d'oficines d'Espanya, amb prop de 5.500 sucursals.

 

NOTÍCIES RELACIONADES