Nota de premsa

CaixaBank estrena a San Fernando un nou concepte d'oficina orientat a fomentar la proximitat amb els seus clients

L'entitat financera aposta per San Fernando per implantar el seu nou model d'oficina

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email

• La nova oficina, situada a la Plaza del Ejército, suposa una forta aposta de l'entitat per aquest territori – és l'octava que s'obre a Andalusia-.

• Rafael Herrador, director territorial de CaixaBank a Andalusia Occidental, ha assenyalat que el nou concepte d'oficina “ens permetrà estar encara més a prop del client i enfortirà tant la nostra relació amb ell, com la qualitat i l'excel•lència en el servei, els pilars fonamentals del nostre negoci”.

CaixaBank ha estrenat l’Store San Fernando, el seu nou concepte d'oficina que desenvolupa un model de relació amb els seus clients i que fomenta la innovació, la transparència i la proximitat. L'acte ha estat presidit per Patricia Cavada, alcaldessa de San Fernando; i Rafael Herrador, director territorial de CaixaBank a Andalusia Occidental. La nova oficina, situada a la Plaza del Ejército suposa una forta aposta de l'entitat per aquest territori –és l'octava que s'obre a Andalusia- i consolida a CaixaBank com un referent en innovació i en qualitat de servei.

L’Store San Fernando tracta de donar resposta als comportaments i necessitats dels clients actuals i d'aproximar-se al món del comerç “retail”, buscant millorar l'experiència de compra del client dins de l'oficina. CaixaBank aspira amb aquest model d'oficina a reforçar el vincle i la proximitat amb els seus clients de Banca de Particulars, Banca Personal i Privada i Negocis.

Rafael Herrador, ha assenyalat que el nou concepte d'oficina “ens permetrà estar encara més prop del client i enfortirà tant la nostra relació amb ell, com la qualitat i l'excel·lència en el servei, els pilars fonamentals del nostre negoci”. “L'oficina Store San Fernando suposa un gran esforç transversal en el qual s'han implicat totes les àrees de l'organització i que respon a l'evolució de les necessitats que observem en els clients i en el mercat”, ha ressaltat Rafael Herrador.

La nova oficina compta amb 12 empleats i gestiona prop de 10.000 clients. A més, l’Store San Fernando té una innovadora i dinàmica distribució d'espais en 400m2.

Store San Fernando, innovació i qualitat de servei

En aquest nou model d'oficina Store es potencia l'atenció personal i la gestió de l'autoservei; s'acompanyarà i ajudarà al client en l'ús dels caixers d'última generació situats a l'oficina i en els dispositius amb accés a la Línia Oberta per a, d'aquesta forma, centrar-se en la gestió de les operacions de valor. En aquest sentit, els clients són benvinguts, a l'entrada de l'oficina, per un empleat que els guia en funció de les seves necessitats.

Gràcies a la innovadora i dinàmica distribució d'espais i a la mobilitat dels empleats dins l’Store són els propis clients els qui decideixen on volen ser atesos, ja que l'ús de l’smart PC permet realitzar operacions i signar contractes i traslladar tots els serveis al lloc de trobada amb els seus clients

A més, l'eliminació de les barreres físiques permet millorar la transparència en la relació client/empleat, ja que es comparteixen continguts entre tots dos, augmentant la proximitat entre ells.

Així mateix, per a l'atenció personalitzada i especialitzada que requereixen els clients de Banca Premier i Banca Privada, l'oficina disposa de zones diferenciades que permeten una major privacitat.

El disseny de l'oficina s'ha realitzat sobre la base de les conclusions de diversos tests amb clients, empleats i persones no clients que van aportar les seves opinions sobre com volien que fos l'oficina del futur.

Reconeixement amb el Premi DEC al millor projecte de Customer Journey

Les oficines Store són una passa endavant en l'estratègia d'innovació de CaixaBank, reconeguda a nivell internacional com una de les entitats capdavanteres en l'aplicació de les noves tecnologies en els serveis financers.

El projecte d'oficines A i Store ha estat guardonat amb el Premi DEC al Millor Projecte de Customer Journey lliurat per l'Associació per al Desenvolupament de l'Experiència de Client (DEC). Aquest premi destaca l'experiència diferencial que viuen els clients de les oficines Store i que reforça els principis i valors de proximitat, transparència, confiança, qualitat i compromís social de CaixaBank.

 

NOTÍCIES RELACIONADES