Nota de premsa

CaixaBank estrena a l’Hospitalet de Llobregat un nou concepte d’oficina orientat a fomentar la proximitat amb els seus clients

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Nova oficina A Hospitalet

CaixaBank reforça el posicionament a l’Hospitalet de Llobregat i posa en valor el lideratge de l’entitat en innovació, prioritzant la transparència i proximitat per donar resposta als comportaments i necessitats dels clients.

Jordi Nicolau, director territorial de CaixaBank a Barcelona, ha senyalat que la nova oficina A Hospitalet “consolida la aposta per a la ciutat de l’Hospitalet com a territori estratègic per a l’entitat”.

CaixaBank ha obert al centre de l’Hospitalet de Llobregat un nou concepte d'oficina que desenvolupa un model de relació amb els seus clients que fomenta la innovació, la transparència i la proximitat. La nova oficina, denominada A Hospitalet i situada a la Plaça de l’Ajuntament, confirma l’aposta de l'entitat per la ciutat de l’Hospitalet, serà la vint-i-setena que s'obre a Espanya, i consolida a CaixaBank com un referent en innovació i en qualitat de servei.

A Hospitalet pretén donar resposta als comportaments i necessitats dels clients actuals i d'aproximar-se al món del comerç “retail”, buscant millorar l'experiència de compra del client dins l'oficina. “L’estètica de l’oficina és completament diferent a la convencional, de la mateixa manera que també canvia la relació entre els treballadors i els clients, als qui donem tot el protagonisme”, comenta Jordi Nicolau, director territorial de CaixaBank a Barcelona.

“L'oficina A Hospitalet suposa un gran esforç transversal en el qual s'han implicat totes les àrees de l'organització i que respon a l'evolució de les necessitats que observem en els clients i al mercat”, ha ressaltat Nicolau. La nova oficina compta amb una plantilla de 17 empleats i gestiona uns 12.000 clients.

“Hem volgut que estigui en un lloc de referència a l’Hospitalet de Llobregat amb l’objectiu de que sigui un punt de referència per a tots els ciutadans i de ser accessibles per a tots els nostres clients; tant els de banca de particulars, com de negocis, banca premier o banca privada”, afegeix Nicolau.

A Hospitalet, innovació i qualitat de servei

En aquest nou model d’oficina es potencia l’atenció personal i la gestió de l’autoservei; s’acompanyarà i ajudarà al client en l’ús dels caixers d’última generació situats a l’oficina i als dispositius amb accés a Línia Oberta per a, d’aquesta forma, centrar-se en la gestió de les operacions de valor. En aquest sentit, els clients reben la benvinguda, a l’entrada de l’oficina, per un treballador que els guia en funció de les seves necessitats.

Jordi Nicolau afegeix que “gràcies a la innovadora i dinàmica distribució d’espais i a la mobilitat dels treballadors dins de l’oficina són els mateixos clients els qui decideixen on volen ser atesos, ja que l’ús de l’smart PC permet realitzar operacions i signar contractes i traslladar tots els serveis al lloc de trobada amb els seus clients”.

A més, l’eliminació de les barreres físiques permet millorar la transparència en la relació client/treballador, ja que es comparteixen continguts entre ambdós, augmentant la proximitat entre ells.

Així mateix, per a l’atenció personalitzada i especialitzada que requereixen els clients de Banca Premier i Banca Privada, l’oficina disposa de zones diferenciades que permeten una major privacitat.

El disseny de l'oficina s'ha realitzat sobre la base de les conclusions de diversos test amb clients, empleats i persones no clients que van aportar les seves opinions sobre com volien que anés l'oficina del futur.

 

NOTÍCIES RELACIONADES