Nota de premsa

CaixaBank estrena a Estambul el seu programa internacional de debats “Diversity Talks”

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Primera edició a Istanbul del programa internacional de debats "Diversity Talks"

• Destacades directives dels principals bancs turcs han participat en un debat sobre la posició de la dona en el sector financer.

• La diversitat és un element clau en el model de banca internacional de CaixaBank, amb un 42% de dones directives i equips multiculturals amb presència a 18 països.

CaixaBank, l'entitat financera líder en banca retail a Espanya, ha organitzat la primera edició a Istanbul del programa internacional de debats "Diversity Talks", creats per fomentar el debat sobre diversitat i gestió empresarial. L'esdeveniment ha estat dedicat, específicament, a analitzar la presència de dones en el sector financer a Turquia.

Per a això, en el debat han participat destacades directives dels principals bancs turcs, incloent representants de Isbank, Ziraat Bank, Garanti Bank, Akbank, Yapi Kredi, Denizbank, QNB Finansbank, Turk Ekonomi Bankasi, ING Bank Turkey, Kuveytturk Katilim Bankasi, Turkiye Finans Katilim Bankasi i Citibank Turquia. Per part de CaixaBank, han participat María Victoria Matía, directora executiva de banca internacional, i Marta García Ojea, directora de l'oficina de representació del banc a Turquia.

La diversitat, element clau per a la banca internacional

CaixaBank és una de les entitats pioneres en la gestió de la diversitat a Europa, amb un equip especialitzat que coordina projectes transversals per a tota l'organització amb múltiples dimensions: diversitat cultural, diversitat de gènere, diversitat funcional i diversitat generacional.

En el cas de banca internacional, la diversitat no només és una excel·lent visió de recursos humans, sinó que també suposa un element clau en el model de negoci. La xarxa internacional de CaixaBank està especialitzada en l'assessorament a les empreses espanyoles que emprenen projectes a l'exterior i, per a això, tan importants són els coneixements especialitzats en banca internacional com en diversitat cultural.

Actualment, CaixaBank disposa d'una xarxa internacional integrada per 26 sucursals operatives i oficines de representació presents en 18 països. L'entitat té equips multiculturals, de procedències diferents, que duen a terme projectes específics per assegurar la proximitat i atendre les necessitats característiques en cada territori. La diversitat de gènere és especialment important: a la xarxa internacional de CaixaBank, el 42% dels llocs directius internacionals estan ocupats per dones.

Sobre CaixaBank

CaixaBank és l'entitat líder en banca retail a Espanya, amb una quota de penetració de clients particulars com a entitat principal del 26,7%. El banc presidit per Jordi Gual, i del qual Gonzalo Gortázar és conseller delegat, té prop de 16 milions de clients en el mercat ibèric i 5.379 oficines, la major xarxa comercial de la península.

L'entitat manté el lideratge en banca online -el 55% dels seus clients són digitals- i en banca mòbil, amb 4,3 milions de clients. A més, l'entitat controla el 100% de VidaCaixa i de CaixaBank AM, l'asseguradora i la gestora líders a Espanya, respectivament, que permet a CaixaBank mantenir el lideratge en assegurances, plans i fons per recursos gestionats, amb una quota del 21, 3%. D'altra banda, CaixaBank compta amb una participació del 84,5% a BPI, el cinquè banc per actius a Portugal, amb una quota de penetració de clients particulars del 13,7%.

L'essència i tret diferencial de l'entitat és la seva implicació i ferm compromís amb la societat. CaixaBank aposta per un exercici del negoci bancari basat en els seus valors corporatius de qualitat, confiança i compromís social. Per això, està reconegut com un dels bancs més sostenibles del món, segons el Dow Jones Sustainability Index, i també forma part de l'A-List 2017 de CDP, la llista que distingeix les empreses líders en la lluita contra el canvi climàtic .

CaixaBank ha estat escollit Best Bank in Spain 2017 (Millor Banc a Espanya) per part de la publicació britànica Euromoney, per quarta ocasió consecutiva. Aquest any, Euromoney també ha premiat a CaixaBank, per quarta vegada consecutiva, com a millor entitat de banca privada a Espanya. D'altra banda, la revista novaiorquesa Global Finance ha guardonat a CaixaBank com a millor banc a Espanya (Best Bank in Spain 2017), Millor Banc Digital d'Europa Occidental 2017 i Millor Banc del Món en Social Media 2017.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES