Nota de premsa

CaixaBank estableix un pla d'ajudes per als afectats per les inundacions a l’Aragó

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email

L'entitat aprova una línia de finançament especial per a agricultors i empreses agroalimentàries que hagin sofert danys en les seves explotacions
CaixaBank ha habilitat també una tercera línia que es destinarà a anticipar el cobrament de les indemnitzacions de les companyies asseguradores, de manera que els afectats puguin recuperar el més aviat possible els seus béns danyats.

CaixaBank ha aprovat un pla d'ajudes que inclou una línia de finançament especial destinat a donar suport a tots els agricultors aragonesos i empreses agroalimentàries que han resultat damnificats per les inundacions registrades el cap de setmana passat en diversos municipis aragonesos.

Els directius de CaixaBank a la zona estan mantenint diferents trobades amb representants de les administracions públiques i institucions per donar resposta als ciutadans afectats. L'entitat financera ha habilitat una línia de finançament que es destinarà a anticipar el cobrament de les indemnitzacions de les companyies asseguradores, de manera que els afectats puguin recuperar el més aviat possible els seus béns danyats.

Així mateix, CaixaBank ha establert una tercera línia de finançament especial destinada als titulars de les explotacions afectades, perquè puguin accedir a la bestreta de fins al 80% del pagament del sinistre d’AgroAssegurança que els pugui correspondre; o a qualsevol altra ajuda que s'estableixi en pròximes dates.

A aquestes línies podran accedir tots els afectats en qualsevol oficina de la xarxa de CaixaBank a l’Aragó.

 

NOTÍCIES RELACIONADES