Nota de premsa

CaixaBank, escollit per quart any consecutiu Best Bank in Spain per Global Finance

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Jordi Gual, president de CaixaBank, i Gonzalo Gortázar, conseller delegat de CaixaBank.

• El premi té en compte elements objectius com la implantació en el territori, la rendibilitat, el servei al client i la innovació en els productes

• Aquest guardó se suma al premi concedit per la revista britànica Euromoney com a millor entitat de banca privada a Espanya 2018, i al de Banc de l'Any el 2016 a Espanya per The Banker.

CaixaBank ha estat escollit per quart any consecutiu com a millor banc a Espanya (Best Bank in Spain 2018) per la revista nord-americana Global Finance. La publicació ha valorat que l'entitat ha assentat les bases per èxits futurs ajustant-se a les necessitats dels seus clients en un entorn i en un mercat altament competitius. L'entitat, presidida per Jordi Gual, de la qual Gonzalo Gortázar n’és el conseller delegat, té prop de 16 milions de clients en el mercat ibèric i 5.379 oficines. El banc ostenta el lideratge en assegurances d'estalvi, plans de pensions i fons d'inversió per recursos gestionats, amb una quota en estalvi a llarg termini del 21,3%.

El president de CaixaBank, Jordi Gual, ha considerat que "aquest guardó suposa un nou reconeixement a una manera de fer banca, compromesa amb l'entorn, socialment responsable, amb vocació social i que contribueix al desenvolupament de les persones i del conjunt de la societat. Aquesta aposta ens ha portat a ser líders i a afrontar amb èxit els reptes i les oportunitats que s'han presentat ".

Per la seva banda, Gonzalo Gortázar, conseller delegat de l'entitat, ha assenyalat que "CaixaBank ha tornat a demostrar una sòlida posició de solvència, ampliant el lideratge en el mercat ibèric, oferint serveis més eficients als nostres clients gràcies a un esforç en innovació i a la implantació de noves eines comercials i de gestió tot i la forta competència del sector".

La publicació fa entrega d’aquests premis des de fa 25 anys, atenent a criteris tant de creixement de patrimoni o rendibilitat, com de servei al client, desenvolupament de nous negocis i d’innovació en els productes. Les entitats premiades han estat triades després de les consultes amb executius financers, banquers i analistes de tot el món.

Joseph D. Giarraputo, editor i director de l’editorial Global Finance, ha valorat la concessió dels premis i ha assegurat que "en un moment de canvi sense precedents en la indústria dels serveis financers, els premis anuals al Millor Banc de Global Finance continuen guardonant amb criteri el rendiment de les entitats que destaquen en el sector. Aquestes entitats es distingeixen pel desenvolupament de productes que satisfan les necessitats de finançament emergents, pel disseny de plataformes digitals que acceleren i milloren els serveis, i per la seva adaptabilitat als canvis socioeconòmics ". A més, Giarraputo també ha afegit que els bancs guanyadors "són líders en gestionar la seva activitat tot i els canvis en les condicions del mercat i en aprofitar les noves tecnologies per satisfer les necessitats dels seus clients". Global Finance és una revista mensual fundada el 1987 i amb seu a Nova York. Compta amb una difusió de 50.050 exemplars (segons BPA) en 192 països i més de 200.000 lectors.

Reconeixements internacionals a CaixaBank

CaixaBank és líder en banca retail a Espanya amb una quota de penetració de clients particulars com a entitat principal del 26,7%. El banc també ha estat guardonat aquest any com a Millor Entitat de Banca Privada a Espanya per la revista britànica Euromoney, que també va reconèixer a CaixaBank com Best Bank in Spain 2017, i va ser triat com a Banc de l'Any 2016 a Espanya per la publicació The Banker.

 

NOTÍCIES RELACIONADES