Nota de premsa

CaixaBank, escollit Millor Banc per Internet a Espanya per Global Finance

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email

• El premi reconeix el lideratge de CaixaBank en banca online i en serveis innovadors per als seus clients.

• Joan Maria Nin, conseller delegat de l'entitat, ha assegurat que CaixaBank "manté un ferm compromís amb la innovació, el principal objectiu de la qual ha de ser sempre la millora del servei al client".

• CaixaBank es la primera entitat a Espanya en banca online, amb 8,8 milions de clients; en banca mòbil, amb 3 milions d'usuaris de serveis financers; i en banca electrònica, amb més de 12,5 milions de targetes emeses.

CaixaBank, líder del mercat espanyol per quota de mercat, ha estat escollit per la revista nord-americana Global Finance ‘Millor Banc per Internet a Espanya' 2013 (‘Best Internet Bank in Spain 2013'). La publicació financera ha valorat el lideratge de CaixaBank en la seva aposta per la innovació, entesa com un mitjà per proporcionar el millor servei de qualitat als clients.

La 14a edició dels Global Finance Awards ha premiat d'aquesta forma l'aposta de CaixaBank pels serveis a Internet. L'entitat ostenta el lideratge a Espanya de banca online, amb 8,8 milions d'usuaris; en banca mòbil, amb el major nombre d'usuaris de serveis financers (3 milions de clients); i en banca electrònica, amb més de 12,5 milions de targetes emeses.

El portal de "la Caixa" és actualment la primera web del sector financer en termes de trànsit, segons dades de Comscore. L'abril de 2013, "la Caixa" va rebre 3,3 milions de visitants únics.

A més, "la Caixa" segueix sent líder, per tercer any consecutiu, en els rànquings d'AQMetrix, que mesuren els paràmetres de qualitat de servei: la disponibilitat dels canals web i mòbil de les entitats financeres espanyoles, la rapidesa amb la qual els clients poden realitzar les operacions, l'oferta de productes i serveis i l'atenció al client.

Aposta continua per la innovació

El conseller delegat de CaixaBank, Joan Maria Nin, ha afirmat que el premi al millor banc per Internet a Espanya suposa un "nou impuls a l'aposta permanent i duradora de CaixaBank per la innovació".

Nin ha remarcat la necessitat d'entendre la innovació "com una eina que permeti proporcionar el millor servei de qualitat als clients que, unida a la prudència financera, han demostrat ser factors diferenciadors clars i d'èxit en el sector per assegurar una posició de lideratge en el futur".

El premi ‘Best Internet Bank in Spain 2013' es summa a altres guardons a la innovació tecnològica rebuts per CaixaBank, que va ser considerat recentment com el ‘Millor Banc del Món en Innovació Tecnològica' (‘Best Retail Bank for Technology Innovation') per part de la revista Euromoney i com la millor entitat financera d'Europa en banca mòbil i la segona del món, per darrere de Chase, segons el primer rànquing global de funcionalitats mòbils per a serveis bancaris elaborat per la consultora internacional Forrester.

La revista Global Finance és una publicació econòmica-financera amb seu a Nova York i fundada el 1987. Compta amb una difusió de més de 50.000 exemplars, distribuïts en 163 països.

 

NOTÍCIES RELACIONADES