Nota de premsa

CaixaBank es reuneix amb un centenar d'accionistes de Lleida en una trobada corporativa

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Moment durant la trobada corporativa d’accionistes de Lleida.

La trobada es fonamenta en els principis de transparència i rigor que han de sustentar tota relació entre una companyia i els seus accionistes.

Joan Ignasi Prat, director de Banca Privada i Premier de CaixaBank a Catalunya, va presidir la reunió celebrada ahir a CaixaForum Lleida, en la qual també va intervenir Meritxell Soler, directora de Relació amb Accionistes de l'entitat.

CaixaBank va reunir ahir dilluns al voltant d'un centenar d'accionistes de Lleida en una jornada celebrada en el marc del programa trobades corporatives 2017. La reunió, celebrada a CaixaForum Lleida, va ser presidida per Joan Ignasi Prat, director de Banca Privada i Banca Premier de CaixaBank a Catalunya, i també va comptar amb la intervenció de Meritxell Soler, directora de Relació amb Accionistes de l'entitat.

Durant la trobada, s'ha explicat la posició de lideratge de l'entitat en banca minorista a nivell nacional i s'han tractat diferents temes d'interès per a l'accionista com l'alta capacitat de CaixaBank de generar beneficis recurrents, la solidesa del seu balanç i la política de remuneració a l'inversor. A més, els accionistes han tingut l'oportunitat de traslladar diverses consultes la la directora de Relació amb Accionistes de l'entitat i també han conegut les diferents iniciatives que CaixaBank posa a la seva disposició.

L'entitat preveu que en finalitzar el 2017, més de 1.300 accionistes hagin assistit a aquestes trobades institucionals i participin en aquesta iniciativa. Algunes de les ciutats que acolliran aquestes trobades corporatives durant l'any seran Saragossa, Burgos, Barcelona, Bilbao o Tarragona.

L'objectiu de CaixaBank, presidida per Jordi Gual i el conseller delegat del qual és Gonzalo Gortázar, és estar prop dels seus accionistes, posar a la seva disposició informació actualitzada sobre l'acció i la companyia i donar resposta als seus dubtes i consultes.

Aquest tipus de programes i actes són poc habituals entre les empreses de l'IBEX 35 i es fonamenten en els principis de transparència i rigor que ha de sustentar tota relació entre la companyia i el seu principal públic objectiu, l'accionista.

Programa de formació financera per a accionistes

Relació amb Accionistes de CaixaBank també potencia durant el 2017 el programa de formació Aula per difondre coneixements relacionats amb els mercats financers i la borsa. En aquest sentit l'entitat ofereix, d'una banda, formació interactiva a través d'internet, amb cursos d'iniciació en borsa, manuals de consulta, i fitxes temàtiques, entre altres materials; i, d'altra banda, cursos formatius presencials sobre mercats financers i conjuntura econòmica. Aquests cursos presencials són impartits per escoles de reconegut prestigi com són l'Institut de Borses i Mercats Espanyols (BME), el Barcelona School of Management (BSM) i l'Institut d'Estudis Borsaris (IEB) i se celebren a les principals ciutats espanyoles.

Des que el programa de formació Aula es va iniciar el 2010 han participat ja més de 6.600 accionistes. L’any 2016 es van realitzar 16 cursos a diferents ciutats espanyoles als quals van assistir més de 1.300 participants. Els cursos formatius per a accionistes es van impartir en ciutats com Girona, Madrid, Tarragona, Palma de Mallorca, Barcelona, Saragossa, Pamplona, València, Màlaga, Vigo, Bilbao i Burgos.

A Lleida, CaixaBank compta amb 20.673 accionistes que controlen prop del 3,16% de la participació de l'entitat.

 

NOTÍCIES RELACIONADES