Nota de premsa

CaixaBank es reuneix amb prop de seixanta accionistes en una trobada corporativa a València

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Meritxell Soler, directora de Relació amb Accionistes de CaixaBank durant la trobada celebrada a València

• La trobada es fonamenta en els principis de transparència i rigor que han de sustentar tota relació entre una companyia i els seus accionistes.

• Raúl Mir, director de Banca Privada de CaixaBank a la Comunitat Valenciana, va presidir la reunió celebrada ahir a València, que també va comptar amb la intervenció de Meritxell Soler, directora de Relació amb Accionistes de l'entitat.

• CaixaBank compta a València amb 26.590 accionistes.

CaixaBank va reunir ahir prop de seixanta accionistes de València en una jornada celebrada en el marc del programa de trobades corporatives 2017. La reunió, celebrada a la Direcció Territorial de CaixaBank a la Comunitat Valenciana, va ser presidida per Raúl Mir, director de Banca Privada de CaixaBank a la regió, i va comptar també amb la intervenció de Meritxell Soler, directora de Relació amb Accionistes de l'entitat.

Durant la trobada, es van tractar temes com l'entorn econòmic, els resultats, o el pla estratègic de CaixaBank. A més, es va explicar la posició de lideratge de l'entitat en banca minorista a escala nacional, així com diferents assumptes d'interès per a l'accionista com l'alta capacitat de CaixaBank de generar beneficis recurrents, la solidesa del seu balanç i la política de remuneració a l'inversor. Els accionistes també van tenir l'oportunitat de traslladar diverses consultes a la directora de Relació amb Accionistes de l'entitat i van conèixer les diferents iniciatives que CaixaBank posa a la seva disposició..

L'entitat preveu que en finalitzar el 2017, més de 1.600 accionistes hagin assistit a aquestes trobades institucionals i participin en aquesta iniciativa. Algunes de les ciutats que han acollit aquestes trobades corporatives durant l'any són Saragossa, Madrid, Barcelona, Valladolid o Tarragona..

L'objectiu de CaixaBank, presidida per Jordi Gual i el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar, és estar a prop dels seus accionistes, posar a la seva disposició informació actualitzada sobre l'acció i la companyia, i donar resposta als seus dubtes i consultes. .

Aquest tipus de programes i actes són poc habituals entre les empreses de l'IBEX 35 i es fonamenten en els principis de transparència i rigor que ha de sustentar tota relació entre la companyia i un dels seus principals públics objectius, l'accionista.

Programa de formació financera per a accionistes.

Relació amb Accionistes de CaixaBank també ha potenciat durant el 2017 el programa de formació Aula per difondre coneixements relacionats amb els mercats financers i la borsa. En aquest sentit, l'entitat ofereix, d'una banda, cursos formatius presencials sobre mercats financers i conjuntura econòmica. Aquests cursos presencials són impartits per escoles de reconegut prestigi com són l'Institut de Borses i Mercats Espanyols (BME), el Barcelona School of Management (BSM) o l'Institut d'Estudis Borsaris (IEB) i se celebren a les principals ciutats espanyoles. D'altra banda, l'entitat ofereix formació interactiva a través de la seva app Aula CaixaBank i de la web corporativa, amb cursos d'iniciació en borsa, manuals de consulta, i fitxes temàtiques, entre altres materials. .

Des que el programa de formació Aula es va iniciar el 2010 han participat ja més de 6.600 accionistes. L’any 2016 es van realitzar 16 cursos en diferents ciutats espanyoles, entre elles València, als quals van assistir més de 1.300 participants. Els cursos formatius per a accionistes també es van impartir a Girona, Madrid, Tarragona, Palma de Mallorca, Barcelona, Saragossa, Pamplona, Màlaga, Vigo, Bilbao i Burgos. .

A València, CaixaBank compta amb 26.590 accionistes que controlen més del 4% de la participació de l'entitat.

 

NOTÍCIES RELACIONADES