Nota de premsa

CaixaBank es reuneix amb prop de 150 accionistes navarresos per explicar els recents resultats de l'entitat

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
CaixaBank es reuneix amb prop de 150 accionistes navarresos per a explicar-los-hi els resultats de l'entitat.

• Les jornades s’han basat en els principis de transparència i rigor que sustenten tota relació entre CaixaBank i els seus accionistes.

• El departament de Relació amb Accionistes ha mantingut sessions informatives a Pamplona, Tudela, Estella i Tafalla amb una alta participació, ja que CaixaBank compta a Navarra amb més de 19.000 inversors minoristes.

CaixaBank ha reunit aquesta setmana prop de 150 accionistes de Navarra en diverses sessions informatives celebrades a Pamplona, Tudela, Estella i Tafalla celebrades en el marc del programa de trobades corporatives 2018. Les jornades han estat impulsades pel departament de Relació amb Inversors de CaixaBank, que ha volgut explicar de primera mà els excel·lents resultats recentment presentats per l'entitat.

A una de les reunions, celebrada al Museu de la Universitat de Navarra a Pamplona, van assistir Ana Díez Fontana, directora territorial de CaixaBank a la Comunitat Foral; Alfonso Sánchez González, director de Banca Privada i Premier de CaixaBank a Navarra; i Germán Jover, de l'equip de Relació amb Accionistes de CaixaBank.

Durant aquestes trobades s'han tractat temes com l'entorn econòmic, els resultats o el Pla Estratègic de CaixaBank 2015-18. A més, s'ha explicat la posició de lideratge de l'entitat en banca minorista a nivell nacional, així com diferents assumptes d'interès per a l'accionista com l'alta capacitat de CaixaBank de generar beneficis recurrents, la solidesa del seu balanç i la política de remuneració a l'inversor. Els accionistes també han tingut l'oportunitat de traslladar personalment diverses consultes a l'equip de Relació amb Accionistes de l'entitat i conèixer les diferents iniciatives que CaixaBank posa a la seva disposició.

CaixaBank preveu que, en finalitzar el 2018, més de 2.000 accionistes hagin assistit a aquestes trobades institucionals i participin en aquesta iniciativa. Algunes de les ciutats que acolliran aquestes trobades corporatives durant l'any, a més de les quatre de Navarra, seran Sevilla, Madrid, Barcelona, Bilbao, Santa Cruz de Tenerife o Girona.

L'objectiu de l'entitat presidida per Jordi Gual i el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar és estar prop dels seus accionistes, posar a la seva disposició informació actualitzada sobre l'acció i la companyia, i donar resposta als seus dubtes i consultes.

Aquest tipus de programes i actes són poc habituals entre les empreses de l'IBEX 35 i es fonamenten en els principis de transparència i rigor que sustenten tota relació entre CaixaBank i un dels seus principals públics objectius, l'accionista.

Programa de formació financera per a accionistes

Relació amb Accionistes de CaixaBank també té com a objectiu potenciar durant el 2018 el programa de formació Aula per difondre coneixements relacionats amb els mercats financers i la borsa. En aquest sentit, l'entitat ofereix, d'una banda, cursos formatius presencials sobre mercats financers i conjuntura econòmica. Aquests cursos presencials són impartits per escoles de reconegut prestigi com són l'Institut de Borses i Mercats Espanyols (BME), la Barcelona School of Management (BSM) o l'Institut d'Estudis Borsaris (IEB) i se celebraran a les principals ciutats espanyoles. D'altra banda, l'entitat ofereix formació interactiva a través de la seva app Aula CaixaBank i del web corporatiu www.caixabank.com, amb cursos d'iniciació en borsa, manuals de consulta, i fitxes temàtiques, entre altres materials.

Des que el programa de formació Aula es va iniciar el 2011, han participat ja més de 7.800 accionistes. El 2017 es van realitzar 18 cursos en diferents ciutats espanyoles, als quals van assistir més de 1.200 participants. Els cursos formatius per a accionistes també es van impartir en ciutats com Girona, Madrid, Tarragona, Palma de Mallorca, Barcelona, Pamplona, València, Sevilla, i Bilbao.

A Navarra, CaixaBank compta amb més de 19.000 accionistes que suposen el 3,3% del total d'inversors minoristes.

 

NOTÍCIES RELACIONADES