Nota de premsa

CaixaBank es reuneix amb més de vuitanta accionistes de La Rioja en una trobada corporativa

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Moment durant la reunió d’accionistes a La Rioja.

La trobada es fonamenta en els principis de transparència i rigor que han de sustentar tota relació entre una companyia i els seus accionistes.

Isabel Moreno, directora d'Àrea de negoci de CaixaBank a Logronyo, i Meritxell Soler, directora de Relació amb Accionistes, han presidit la reunió.

CaixaBank ha reunit a més de 80 accionistes de La Rioja en una jornada celebrada en el marc del programa trobades corporatives 2017. La reunió, celebrada en el Círculo Logroñés, ha estat presidida per Isabel Moreno, directora d'Àrea de CaixaBank a Logronyo, i Meritxell Soler, directora de Relació amb Accionistes de l'entitat.

Durant la trobada, s'han exposat els resultats de CaixaBank durant el primer trimestre de l'exercici, s'ha explicat la posició de lideratge de l'entitat en banca minorista a nivell nacional i s'han tractat diferents temes d'interès per a l'accionista com l'alta capacitat de CaixaBank de generar beneficis recurrents, la solidesa del seu balanç i la política de remuneració a l'inversor. A més, els accionistes han tingut l'oportunitat de traslladar diverses consultes a l'equip de Relació amb Accionistes de l'entitat i també han conegut les diferents iniciatives que CaixaBank posa a la seva disposició.

L'entitat preveu que quan finalitzi l’any 2017, més d'1.300 accionistes hagin assistit a aquestes trobades institucionals i hagin participat en aquesta iniciativa. Algunes de les ciutats que acolliran aquestes trobades corporatives durant l'any seran Lleida, Zaragoza, Burgos, Barcelona, Bilbao o Tarragona.

CaixaBank va organitzar durant l’any 2016 un total de 16 Trobades Corporatives amb els seus accionistes. L'objectiu de l'entitat, presidida per Jordi Gual i el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar, és estar prop dels seus accionistes, posar a la seva disposició informació actualitzada sobre l'acció i la companyia, i donar resposta als seus dubtes i consultes. Aquest tipus de programes i actes són poc habituals entre les empreses de l'IBEX 35 i es fonamenten en els principis de transparència i rigor que ha de sustentar tota relació entre la companyia i el seu principal públic objectiu, l'accionista.

Programa de formació financera per a accionistes

L'àrea de Relació amb Accionistes de CaixaBank també potencia durant el 2017 el programa de formació Aula per difondre coneixements relacionats amb els mercats financers i la borsa. En aquest sentit l'entitat ofereix, d'una banda, formació interactiva a través d'internet, amb cursos d'iniciació en borsa, manuals de consulta, i fitxes temàtiques, entre altres materials; i, d'altra banda, cursos formatius presencials sobre macroeconomia i mercats, fiscalitat de productes d'inversió i mercats financers. Aquests cursos presencials són impartits per escoles de reconegut prestigi com són l'Institut de Borses i Mercats Espanyols (BME), el Barcelona School of Management (BSM) i l'Institut d'Estudis Borsaris (IEB) i se celebren a les principals ciutats espanyoles.

Durant l’any 2016, CaixaBank va dur a terme 16 sessions formatives que van comptar amb la participació de més d'1.300 accionistes. L’any 2017 s'estan celebrant sessions en ciutats com València, Lleida, Zaragoza, Palma de Mallorca, Burgos, Barcelona, Bilbao o Tarragona.

A La Rioja, CaixaBank compta amb més de 4.900 accionistes, dels quals, més de 2.700 es troben a Logronyo.

 

NOTÍCIES RELACIONADES