Nota de premsa

CaixaBank es reuneix amb accionistes a Navarra per a explicar-los els resultats de l’entitat

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Jornada amb accionistes a Navarra

• Meritxell Soler, directora de Relació amb Accionistes de CaixaBank, ha analitzat els últims resultats de l'entitat en una trobada realitzada al celler Señorío de Otazu, on han assistit més de 30 accionistes.

• CaixaBank compta a Navarra amb més de 19.000 accionistes, que representen un 3,3% del total la base accionarial de l'entitat.

CaixaBank ha reunit a més de 30 accionistes en una jornada celebrada en el marc del programa de trobades corporatives 2019. En la reunió, organitzada al celler Señorío de Otazu, Meritxell Soler, directora de Relació amb Accionistes de CaixaBank, ha analitzat els últims resultats i les línies estratègiques de l'entitat.

Aquestes jornades les impulsa el departament de Relació amb Accionistes de CaixaBank, que vol explicar als seus accionistes de primera mà els excel·lents resultats que ha obtingut l'entitat en 2019, així com la nova política de dividends per 2019.

A l’acte, on també ha assistit el director comercial de Banca Privada Alfonso M. Sánchez González, s'ha destacat la posició de lideratge de CaixaBank i s'han tractat diferents temes d'interès per a l'accionista, com la solidesa del balanç, l'increment de la qualitat de l'actiu de l'entitat en 2019, així com la nova política de dividends per 2019.

A més, els accionistes han tingut l'oportunitat de traslladar diverses consultes a l'equip de Relació amb Accionistes de l'entitat i també han conegut les diferents iniciatives que CaixaBank posa a la seva disposició. A Navarra, CaixaBank compta amb de 19.000 accionistes, el 3,3% del total de la base accionarial.

L'objectiu de CaixaBank, entitat presidida per Jordi Gual i el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar, és estar prop dels seus accionistes, posar a la seva disposició informació actualitzada sobre l'acció i la companyia i donar resposta als seus dubtes i consultes.

Aquest tipus de programes i actes són poc habituals entre les empreses de l'IBEX 35 i es fonamenten en els principis de transparència i rigor que ha de sustentar tota relació entre la companyia i un dels seus principals públics objectius, l'accionista.

Programa de formació financera per a accionistes

Relació amb Accionistes de CaixaBank també ha potenciat durant 2018 el programa de formació Aula, l'objectiu de la qual és difondre coneixements relacionats amb els mercats financers i l'economia. En aquest sentit, l'entitat ofereix, d'una banda, cursos formatius presencials en les principals ciutats espanyoles sobre mercats financers i conjuntura econòmica, que són impartits per escoles de reconegut prestigi com l'Institut BME, l'Institut d'Estudis Financers o la UPF Barcelona School of Management.

A més, CaixaBank va llançar a finals de 2018 el programa Webinars Aula per a oferir seminaris de formació online per a accionistes minoristes, i al llarg d'aquest any, l'entitat impartirà 15 cursos de formació online.

Amb el llançament l’any 2010 del programa Aula, CaixaBank va ser la primera entitat de l'Ibex a oferir formació als seus accionistes. Des de llavors, més de 9.000 accionistes han participat en les jornades organitzades.

Per a CaixaBank, fomentar el coneixement financer, l'estalvi i la previsió social contribueix a construir una societat més justa. En aquest sentit, l'educació financera és un pilar fonamental de la seva activitat en Responsabilitat Social Corporativa. L'entitat s'ha reafirmat com un banc diferent i transformador i s'ha esforçat per a posicionar-se i potenciar el seu model de banca socialment responsable. CaixaBank busca una rendibilitat sostenible i una gestió coherent amb la seva cultura i els seus valors corporatius centenaris: qualitat, confiança i compromís social. El model contribueix a la solució dels reptes més urgents en matèria econòmica, social i ambiental i respon a reptes globals de la societat.

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES