Nota de premsa

CaixaBank es reuneix amb 25 accionistes a San Sebastián per explicar-los els últims resultats de l'entitat

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Jornada d'accionistes a San Sebastián

• Germán Jover, gerent de Relació amb Accionistes de CaixaBank, ha analitzat els últims resultats de l'entitat en una trobada realitzada a San Sebastián.

• L'entitat financera acosta les trobades amb els seus accionistes en el territori, més enllà dels grans nuclis urbans.

• CaixaBank compta al País Basc amb més de 23.204 accionistes, que representen un 3,9% del total de la base accionarial de l'entitat.

CaixaBank ha reunit a 25 accionistes a San Sebastián en una jornada celebrada en el marc del programa de trobades corporatives 2019. En la reunió, organitzada a l’oficina Store San Sebastián, Germán Jover, gerent de Relació amb Accionistes de CaixaBank, ha analitzat els últims resultats així com les línies estratègiques de l'entitat.

Aquestes jornades les impulsa el departament de Relació amb Accionistes de CaixaBank, que vol explicar de primera mà als seus accionistes els resultats que ha obtingut l'entitat en el primer semestre de 2019. Al llarg de 2018, CaixaBank va celebrar 17 trobades corporatives a les principals ciutats del país, en les quals va reunir més de 870 accionistes.

A l'acte s'ha destacat la posició de lideratge comercial de CaixaBank i s'han tractat diferents temes d'interès per a l'accionista, com la solidesa del balanç, l’increment de la cartera de crèdit o la millora de la qualitat dels actius del banc, així com la nova política de dividends per al 2019.

A més, els accionistes han tingut l'oportunitat de traslladar diverses consultes a l'equip de Relació amb Accionistes de l'entitat i també han conegut les diferents iniciatives que CaixaBank posa a la seva disposició. Al País Basc, CaixaBank compta amb al voltant de 23.200 accionistes, el 3,9% del total.

CaixaBank preveu que, en finalitzar 2019, més de 1.200 accionistes hagin assistit a aquestes trobades institucionals i participin en aquesta iniciativa. Algunes de les ciutats que acullen aquestes trobades corporatives durant l'any són Madrid, Barcelona, Bilbao, Pamplona, Màlaga i Burgos, entre altres.

L'objectiu de CaixaBank, entitat presidida per Jordi Gual i el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar, és estar prop dels seus accionistes, posar a la seva disposició informació actualitzada sobre l'acció i la companyia i donar resposta als seus dubtes i consultes.

Aquest tipus de programes i actes són poc habituals entre les empreses de l'IBEX 35 i es fonamenten en els principis de transparència i rigor que ha de sustentar tota relació entre la companyia i un dels seus principals públics objectius, l'accionista.

Programa de formació financera per a accionistes

Relació amb Accionistes de CaixaBank també ha potenciat durant 2018 el programa de formació Aula, l'objectiu de la qual és difondre coneixements relacionats amb els mercats financers i l'economia. En aquest sentit, l'entitat ofereix, d'una banda, cursos formatius presencials a les principals ciutats espanyoles sobre mercats financers i conjuntura econòmica, que són impartits per escoles de reconegut prestigi com l'Institut BME, l'Institut d'Estudis Financers o la UPF Barcelona School of Management.

A més, CaixaBank va llançar a finals de 2018 el programa Webinars Aula per oferir seminaris de formació online per a accionistes minoristes, i al llarg d'aquest any, l'entitat impartirà 15 cursos de formació online.

Amb el llançament en 2010 del programa Aula, CaixaBank va ser la primera entitat de l'Ibex a oferir formació als seus accionistes. Des de llavors, més de 10.000 accionistes han participat en les jornades organitzades.

Per a CaixaBank, fomentar el coneixement financer, l'estalvi i la previsió social contribueix a construir una societat més justa. En aquest sentit, l'educació financera és un pilar fonamental de la seva activitat en Responsabilitat Social Corporativa. L'entitat s'ha reafirmat com un banc diferent i transformador i s'ha esforçat per posicionar-se i potenciar el seu model de banca socialment responsable. CaixaBank busca una rendibilitat sostenible i una gestió coherent amb la seva cultura i els seus valors corporatius centenaris: qualitat, confiança i compromís social. El model contribueix a la solució dels reptes més urgents en matèria econòmica, social i ambiental i respon a reptes globals de la societat.

 

NOTÍCIES RELACIONADES