Nota de premsa

CaixaBank es converteix en patrocinador oficial i soci financer del Real Sporting de Gijón

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Javier Fernández Rodríguez, vicepresident del Real Sporting de Gijón i Juan Ignacio Domínguez Latorre, director comercial de CaixaBank a Astúries, han comparegut en un acte especial organitzat pel club per escenificar aquesta nova col•laboració conjunta.

• L'acord entre ambdues entitats contempla un paquet de contraprestacions en concepte de drets exclusius de marca en les diferents instal·lacions esportives, paquets d'hospitalitat per a clients de l'entitat i publicitat en els diferents canals de comunicació del club.

• CaixaBank compta amb el programa Family Futbol, que ofereix avantatges financers i experiències exclusives als aficionats de 16 clubs de Primera Divisió i 15 de Segona que patrocina l'entitat, entre els quals estarà el Real Sporting.

Avui ha tingut lloc la presentació de l'acord de patrocini entre el Real Sporting de Gijón i CaixaBank pel qual l'entitat financera serà patrocinador oficial i soci financer del club fins al final de la vigent temporada. Javier Fernández Rodríguez, vicepresident del Real Sporting de Gijón i Juan Ignacio Domínguez Latorre, director comercial de CaixaBank a Astúries, han comparegut en un acte especial organitzat pel club per escenificar aquesta nova col·laboració conjunta.

L'acord entre ambdues entitats contempla el patrocini principal per a CaixaBank, en línia amb el model que manté l'entitat financera amb la resta de clubs espanyols. Gràcies a aquest patrocini, CaixaBank comptarà amb un paquet de contraprestacions en concepte de drets exclusius de marca. Aquests drets són vinculants a les diferents instal·lacions esportives del club. L'acord també contempla paquets d’hospitality per a clients de l'entitat i publicitat en els diferents canals de comunicació del Real Sporting de Gijón.

Amb aquest patrocini, CaixaBank es converteix en el banc de referència per a la seva operativa bancària; a més de la col·laboració en altres àmbits comercials, com l'emissió de targetes financeres personalitzades per als socis i simpatitzants de l’Sporting. Al mateix temps, el compromís entre el club i CaixaBank permetrà desenvolupar i activar nombroses i innovadores accions dirigides als aficionats.

Aquesta acció s'engloba dins el programa Family Futbol, programa de fidelització que gestiona CaixaBank i que permet als clients beneficiar-se d'avantatges exclusius, com el Compte Family sense comissions i el Préstec Family, un préstec de fins a 60.000 euros sense comissió d'obertura. Al mateix temps, aquest acord ofereix descomptes en assegurances, entre altres avantatges.

Javier Fernández Rodríguez, vicepresident del Real Sporting de Gijón, ha volgut fer balanç de l’acord de patrocini. “Per a l’Sporting suposa un plaer unir el seu nom al de CaixaBank, referent de primer ordre en el context financer general i líder de marca en el del futbol espanyol en particular. Aquesta col·laboració generarà nous recursos per a la nostra entitat, alhora que reportarà evolució en el nostre entorn per a CaixaBank. Per això vam mostrar la nostra satisfacció en acollir un gran acord de patrocini i esponsorització amb una signatura d'evident solvència i de tan extraordinària imatge”.

Juan Ignacio Domínguez Latorre, director comercial de CaixaBank a Astúries, ha manifestat la seva satisfacció per la signatura d'aquest acord: “Amb aquest acord com a patrocinador oficial, reafirmem el nostre compromís amb l'estratègia marcada per CaixaBank per convertir-nos en el banc dels clubs de futbol a Espanya. Incorporar l’Sporting ens permet col·laborar amb un club històric del futbol espanyol, amb una de les pedreres més prestigioses del panorama nacional com és Mareo i continuar amb el nostre suport continu a l'esport asturià”.

CaixaBank, el banc dels equips de futbol

CaixaBank va impulsar el 2011 una estratègia dirigida a convertir-se en el banc dels clubs de futbol a Espanya. En l'actualitat, l'entitat financera patrocina 16 equips de Primera Divisió i 15 de Segona Divisió, copant tota la geografia espanyola.

A través d'aquesta acció, CaixaBank avança en la generació de negoci en oferir experiències i avantatges exclusius als seus clients a tota la geografia espanyola. L'objectiu d'aquesta estratègia se centra en incrementar la notorietat de marca, captar i fidelitzar els clients en un entorn cada vegada més competitiu i a aprofitar noves oportunitats comercials mitjançant el patrocini dels clubs de futbol.

Des de l'inici del programa, CaixaBank ha comercialitzat 200.000 targetes vinculades als clubs de futbol patrocinats, ha captat més de 25.000 nòmines i ha finançat 50.000 abonaments.

 

NOTÍCIES RELACIONADES