Nota de premsa

CaixaBank es converteix en nou patrocinador oficial del Real Valladolid Club de Futbol fins al 2020

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
CaixaBank signa un acord de patrocini amb el Real Valladolid

• L'acord entre ambdues entitats manifesta el compromís de CaixaBank amb l'esport i amb l'afició val·lisoletana en el seu ascens a la primera divisió.

• CaixaBank compta amb el programa FamilyFutbol, que ofereix avantatges financers i experiències exclusives als aficionats dels 17 clubs de Primera i 16 de Segona que patrocina l'entitat, entre els quals estarà el Real Valladolid Club de Futbol.

CaixaBank i el Real Valladolid Club de Futbol han signat avui un acord mitjançant el qual l'entitat financera es converteix en patrocinador oficial del Club per a aquesta temporada 2018/2019 i per a la temporada 2019/2020. L'entitat financera ha volgut mostrar així el seu suport i compromís amb l'esport, amb l'equip val·lisoletà i amb tota l'afició donant suport a l'equip en la seva tornada a la primera divisió.

La signatura ha tingut lloc avui a les oficines del Real Valladolid CF, situades a l'Estadi José Zorrilla i ha comptat amb la presència del president del Club val·lisoletà, D. Carlos Suárez Sureda, i del director d'Àrea de Negoci de CaixaBank a Valladolid, D. Fernando Lores, qui ha explicat que, amb aquest acord, “l'entitat financera vol expressar el seu compromís i suport al club blanc-i-violeta en la seva tornada a la Primera Divisió del futbol espanyol i també a l'afició del Real Valladolid, en un moment esportiu històric”. 

Per la seva banda, el dirigent del Real Valladolid s'ha mostrat satisfet amb l'acord aconseguit i ha assenyalat que “el suport d'entitats de la dimensió de CaixaBank, suposa un impuls fonamental per al desenvolupament i creixement del nostre Club”.

CaixaBank, el banc dels clubs de futbol

CaixaBank va impulsar el 2011 una estratègia dirigida a convertir-se en el banc dels clubs de futbol a Espanya. En l'actualitat, l'entitat financera patrocina 17 equips de Primera Divisió i 16 de Segona Divisió, copant tota la geografia espanyola. 

A través d'aquesta acció, CaixaBank avança en la generació de negoci, ja que ofereix experiències i avantatges exclusius als seus clients a cada territori d'influència de l'entitat. L'objectiu d'aquesta estratègia se centra a incrementar la notorietat de marca, captar i fidelitzar els clients en un entorn cada vegada més competitiu i a aprofitar noves oportunitats comercials mitjançant el patrocini dels clubs de futbol.

Des de l'inici del programa, CaixaBank ha comercialitzat 190.000 targetes vinculades als clubs de futbol patrocinats, ha captat més de 15.000 nòmines i ha finançat 35.000 abonaments. 

Sobre el Real Valladolid Club

El Real Valladolid segueix creixent a tots els nivells i l'Àrea Comercial no és una excepció.

A la successiva renovació de patrocinadors principals i l'arribada de noves empreses, s'afegeix la incorporació d'un partner vinculat al sector de la Banca i les Finances, que ha apostat fort pel Club blanc-i-violeta i ha dipositat la seva confiança en un projecte que cada vegada és més sòlid i ambiciós.

 

NOTÍCIES RELACIONADES