Nota de premsa

CaixaBank, en la seva aposta per l'ecosistema innovador, dona suport a la iniciativa Tech Spirit Barcelona

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Edifici corporatiu de CaixaBank a Barcelona.

CaixaBank, en la seva ferma estratègia de transformació digital i la seva aposta per l'acompanyament a les empreses innovadores amb elevat potencial de creixement, dona suport a la iniciativa per a emprenedors Tech Spirit Barcelona.

L'entitat estarà activa en aquest esdeveniment, que agruparà del 23 al 27 de febrer un seguit d'activitats i conferències de foment de l'emprenedoria. Obertes a l'ecosistema local i internacional, se celebraran trobades de networking entre els emprenedors i els fons d'inversió internacionals que ja tenien previst visitar Barcelona en aquestes dates.

Aquest any, després de la incorporació de CaixaBank al patronat de Mobile World Capital Barcelona (MWCapital), l'entitat potencia projectes relacionats amb la innovació i la investigació tecnològica i la captació de talent digital. CaixaBank, que ha rebut reconeixements rellevants per alguns dels seus projectes d'innovació, pot fer aportacions destacables per convertir Barcelona en un hub digital de referència mundial.

A més, CaixaBank és main partner de Barcelona Tech City, associació que lidera la iniciativa Tech Spirit Barcelona, on CaixaBank durà a terme les següents activitats:

Entrega dels Premis EmprenedorXXI

CaixaBank, a través del DayOne, la seva divisió especialitzada per a empreses de tecnologia, innovació i els seus inversors, i el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, a través d'Enisa, lliuraran els Premis EmprenedorXXI a l'empresa més innovadora de Catalunya en el marc de l'esdeveniment Tech Spirit Barcelona.

Un total de 186 empreses de Catalunya s'han presentat a aquesta última edició dels Premis EmprenedorXXI, que s'ha convertit en una cita clau per als projectes d'innovació a Espanya i Portugal. Les empreses finalistes que opten al premi són Able Human Motion, Bytelab Solutions, Filmarket Hub, Heura i Reby Rides

L'acte tindrà lloc el dimarts 25 de febrer de 18-19h a la Casa Llotja de Mar, al Saló de les Contractacions

Welcome and Opening Cocktail de Tech Spirit Barcelona

CaixaBank ofereix el Welcome and Opening Cocktail de Tech Spirit Barcelona, que tindrà lloc avui 24 de febrer a les 19.30 hores, al centre “All in One” de CaixaBank, situat a la plaça Francesc Macià, en agraïment al recolzament que ha rebut aquesta gran iniciativa de l’ecosistema emprenedor de Barcelona per part de les institucions i empreses. Està prevista l’assistència i les intervencions d’Àngels Chacón, consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya; Jaume Collboni, primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona; Miguel Vicente, president de Barcelona Tech Spirit; i Maria Alsina, directora territorial a Barcelona de CaixaBank.

Tendències i desafiaments dels Venture Capital a Espanya

CaixaBank, a través d'DayOne, organitza juntament amb l'Associació Espanyola de Capital, Creixement i Inversió (ASCRI) unes ponències sobre la principal activitat dels Venture Capital espanyols al llarg de 2019 i es debatrà sobre com incrementar la diversitat en els Venture Capital, entre altres qüestions. Aquesta jornada compta amb el suport de l'ICEX, la Cambra Comerç i Cuatrecasas.

La jornada tindrà lloc el dimecres 26 de febrer de 9-13.30h a la Casa Llotja de Mar de Cambra de Barcelona, al Saló dels Cònsols.

Start4big: "Com la Innovació Oberta pot accelerar la teva idea"

Start4big, la primera iniciativa europea d'innovació oberta multisectorial impulsada per CaixaBank, Aigües de Barcelona, ​​Naturgy, SEAT i Telefónica, presentarà el seu model d'innovació oberta i els beneficis que genera a start-ups i empreses en Tech Spirit Barcelona. L'objectiu és traslladar a emprenedors de diversos sectors l'oportunitat que suposa, per a una empresa emergent, col·laborar amb alguna de les 5 companyies fundadores, que sumen 380 milions de clients en més de 80 països.

La jornada tindrà lloc el dimarts 25 de febrer de 10.30-11h al Saló dels Cònsols, Casa Llotja de Mar

A més d'aquestes jornades, CaixaBank també participarà en les següents sessions:

- "Spanish VC-Investment Trends in B2C". Dimarts 25 de febrer de 11.30-12h al Saló dels Cònsols, Casa Llotja de Mar

- "Fintech Company Building". Dimarts 25 de febrer de 13-13.30h al Saló dels Cònsols, Casa Llotja de Mar

- "El rol de les corporacions: inversió o accés al mercat". Dimarts 25 de febrer de 15-15.30h al Saló dels Cònsols, Casa Llotja de Mar

- "Fintech and Insurance Tech". Dimarts 25 de febrer de 15.30-16h al Saló dels Cònsols, Casa Llotja de Mar

 

NOTÍCIES RELACIONADES