Nota de premsa

CaixaBank Dualiza impulsa el compromís de l’entitat per la Formació Professional

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Un estudiant d’FP dual fa pràctiques en una empresa

• L'entitat continuarà amb el projecte de suport i promoció de la FP dual iniciada per Bankia fa cinc anys.

• La nova marca CaixaBank Dualiza mantindrà totes les línies de treball desenvolupades fins ara, de les quals s'han beneficiat més de 21.000 estudiants.


CaixaBank Dualiza reforça el compromís de l'entitat per la formació professional dual com a part del compromís que CaixaBank manté des de la seva fundació amb els objectius socials i, en concret, amb la millora dels nivells educatius de la població.

La nova marca CaixaBank Dualiza, que contínua la tasca iniciada el 2016 per la Fundació Bankia per a la Formació Dual, promourà aquesta modalitat educativa amb l'objectiu de prestigiar i difondre la Formació Professional al nostre país.

Des de la seva constitució ara fa cinc anys, Dualiza s'ha convertit en un referent de la promoció de la Formació Professional gràcies a les activitats realitzades per al desenvolupament de projectes educatius en centres de FP, la formació de docents i alumnes en matèries específiques o com a complement a ensenyaments ja adquirits, la seva tasca de pont entre centres educatius i empreses, la seva ambició per facilitar una transferència d'informació entre tota la comunitat educativa i, sobretot, pel seu desenvolupament de la investigació sobre l'àmbit de la Formació Professional.

Centrant-se en aquestes línies estratègiques, Dualiza ha beneficiat a més de 21.000 estudiants, més de 2.000 empreses i més de 1.200 centres educatius, la major part a través de la Convocatòria d'Ajudes Dualiza que aquest any celebrarà la seva cinquena edició.

Al costat d'això, també ha impulsat activitats en l'àmbit de la innovació com l'Hackathon 24 hores de Barcelona, el Repte Dualiza de Madrid o el programa de formació de tècnics de ciberseguretat amb Innotec Entelgy Security.

A més, amb l'aspiració d'impulsar el coneixement, ha col·laborat en l'organització de congressos o jornades sobre FP a Catalunya, Castella-la Mancha, Castella i Lleó, Madrid o Múrcia i ha impulsat investigacions per conèixer millor la situació actual del sistema de FP però també la seva aplicació regional.

Tot això l’ha portat a fer activitats en totes les comunitats autònomes del país.

A més, arran de la seva ambició per promoure investigacions que serveixin de referència per al futur de la FP, Dualiza ha creat l'Observatori de la FP, l'única plataforma que reuneix totes les dades sobre aquesta modalitat educativa al nostre país.

Tot això amb la vocació d'ajudar a millorar l'ocupabilitat dels nostres joves i aquells treballadors que busquen una requalificació en la seva vida laboral.

Amb aquest objectiu, s'ha prioritzat també el foment de l'orientació integral, que permeti mostrar als estudiants, als treballadors en actiu i als que es troben fora del mercat laboral totes les opcions que tenen per triar el seu futur acadèmic, millorar el seu perfil professional o formar-se en noves competències.

Aquest suport al foment i la difusió de la FP tindrà ara continuïtat sota el paraigua de CaixaBank, el suport del qual permetrà augmentar la ja important obra social realitzada per aquesta entitat en camps com l'educació, la investigació, la cultura, la ciència o la lluita contra la pobresa.

Descargar video en bruto

 

NOTÍCIES RELACIONADES