Nota de premsa

CaixaBank, Domingo Alonso Group i Arval España subscriuen una aliança estratègica per impulsar el renting de vehícles a Canàries

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
David García, director Caixa Partnership de Arval España; Xavier Oms, director de Movilidad & Vendors de Caixabank Payments&Consumer; Oliver Alonso, CEO de Domingo Alonso Group; Ainhoa Aristi, Managing Director Efficiency Cars; Juan Ramón Fuertes, director territorial de CaixaBank a Canàries; i Julio Antoranz, CFO de Domingo Alonso Group.

A través d’aquest acord, Domingo Alonso Group serà el proveïdor de referència a les illes per l’operativa de ‘renting’ que CaixaBank Payments & Consumer i Arval España impulsen a través de la xarxa de CaixaBank.

CaixaBank, al costat de la seva filial especialitzada en finançament al consum i mitjans de pagament, CaixaBank Payments & Consumer; Domingo Alonso Group, grup empresarial canari de referència al sector de l’automoció; i Arval, líder mundial en rènting i solucions de mobilitat, han subscrit un acord estratègic per la comercialització del rènting i el finançament de vehicles a Canàries.

Juan Ramón Fuertes, director territorial de CaixaBank a Canàries; Andrés Guerra, director comercial de Banca d’Empreses de l’entitat financera a les illes; Oliver Alonso, CEO de Domingo Alonso Group; David García, director Caixa Partnership d‘Arval Espanya,; i Xavier Oms, director de Mobilitat & Vendors de CaixaBank Payments & Consumer, han signat aquesta aliança entre les companyies que les converteix en socis en el negoci de rènting de vehicles i finançament en punt de venda per l'arxipèlag.

Aliança pionera a Canàries

Amb aquesta col·laboració es tanca una aliança pionera per potenciar el negoci de rènting de vehicles a Canàries i ampliar les facilitats de finançament pels clients de les companyies.

El director territorial de CaixaBank a Canàries, Juan Ramón Fuertes, ha destacat que “cada vegada són més els clients particulars i empreses que es decanten per l’opció de rènting pel seu vehicle, d’aquí la importància d’aquest acord que persegueix l’excel·lència en l’experiència d’usuari i obre noves vies de negoci amb la principal xarxa de concessionaris de Canàries i el partner de referència al sector del rènting, aprofitant capil·laritat territorial de la xarxa d’oficines de CaixaBank a les illes”.

Segons ha destacat Oliver Alonso, CEO de Domingo Alonso Group, “el rènting és una de les solucions de mobilitat amb major creixement en els últims temps, ofereix la flexibilitat i tranquil·litat que busquen particulars i empreses a l'hora de fer-se amb un vehicle. En aquesta aliança, gràcies a la nostra posició de lideratge al mercat canari, el nostre paper com a soci local permet oferir un servei molt més ràpid, àgil i innovador. Sens dubte, aquesta unió estratègica no sols suposa un avantatge pels canaris interessats a renovar el seu vehicle sinó també per les companyies implicades, augmentant la nostra xarxa comercial i garantint la millor experiència als nostres clients”.

El director Caixa Partnership d‘Arval Espanya, David García, ha assenyalat que “ens recolzem en el principal grup de distribució a les illes per oferir les millors solucions de rènting a Canàries. És un acord en el qual participen els tres principals actors del sector i en el qual tots guanyen, sobretot, les empreses, autònoms i particulars de Canàries, que podran gaudir de tots els avantatges del rènting”.

Per Xavier Oms, director de Mobilitat & Vendors de CaixaBank Payments & Consumer, “en un moment de transició cap a nous models de mobilitat, el rènting està adquirint cada vegada major importància pels consumidors. Aquesta fórmula permet als clients beneficiar-se d'un vehicle nou, amb els beneficis en prestacions i consum que això suposa, a un cost accessible que inclou també el manteniment, i amb possibilitat de renovar-lo fàcilment quan al mercat apareguin opcions millors per les seves necessitats”.

Creació d’un catàleg específic de rènting per a Canàries

L'acord estableix com a objectiu principal el desenvolupament de noves solucions de mobilitat que ofereixin una excel·lent experiència d'usuari al servei de rènting. Domingo Alonso Group serà el proveïdor de referència a Canàries per l'operativa de rènting i els seus serveis associats que CaixaBank Payments & Consumer i Arval Espanya ofereixen a través dels xarxa de CaixaBank, la més àmplia del sector a les illes, amb més de 240 oficines.

D'aquesta manera, Domingo Alonso Group proveirà als clients de vehicles nous que es comercialitzaran a través de CaixaBank en règim de rènting, una fórmula que inclou, a més del finançament, tots els serveis necessaris a la mobilitat, com el manteniment, la substitució de pneumàtics i la reparació de xapa. Així mateix, l'aliança entre les entitats també contempla la creació d'un catàleg específic de rènting per a Canàries.

A la finalització d’aquests contractes de renting, CaixaBank Payments & Consumer i Arval España ofreriran de forma preferent per a la seva compra a Domingo Alonso Group els vehicles procedents d’aquest acord i possibles pactes de recompra.

Un altre dels punts que recull l'acord és el compromís per part de Domingo Alonso Group d'oferir el finançament de CaixaBank Payments & Consumer per a tots aquells vehicles recuperats i venuts com a vehicles d'ocasió a través de la seva xarxa de concessionaris a l'arxipèlag, així com en la venda de vehicles nous.

Sobre CaixaBank

CaixaBank és la primera entitat financera de Canàries, amb més d'un milió de clients a les illes, la major xarxa comercial de l'arxipèlag en oficines i caixers automàtics i el lideratge en banca digital.

L'essència de CaixaBank és un model de banca universal socialment responsable, basat en la qualitat, la proximitat i l'especialització en productes i serveis adaptats per cada segment.

Sobre Domingo Alonso Group

Domingo Alonso Group és un dels grups empresarials de major projecció de l'arxipèlag canari. Més de vuitanta anys d'història avalen el bon fer d'aquesta companyia amb presència a 35 països. El grup, tradicionalment conegut per la seva activitat al sector d'automoció, incorpora tecnologia, innovació i talent com a principals eines amb la finalitat de liderar i impulsar noves i innovadores solucions de mobilitat. Així, Domingo Alonso Group aposta per continuar creixent, treballant per ser un referent empresarial compromès en tot moment amb la sostenibilitat i el benestar del seu entorn.

Sobre Arval

Companyia especialitzada en rènting de vehicles de servei complet, Arval proporciona solucions de mobilitat flexibles, fàcils i sostenibles a tots els seus clients i compta amb una flota finançada superior a 1,5 milions de vehicles als 30 països on opera. Arval es va fundar l’any 1989 i és propietat 100% de BNP Paribas.

A Espanya està present des de l’any 1996 i compta amb més de 840 empleats. La xifra de vehicles finançats a Espanya és superior a 195.000 unitats, la qual cosa la converteix en el primer operador de rènting a nivell nacional.

Sobre CaixaBank Payments & Consumer

CaixaBank Payments & Consumer, filial 100% de CaixaBank, és l'entitat especialitzada del Grup CaixaBank en finançament al consum i mitjans de pagament. La companyia gestiona un crèdit viu de més de 8.500 milions d'euros i és l'entitat líder en pagament amb targeta amb un parc de 31,2 milions d'unitats comercialitzades i una quota per facturació en compres del 33,6% i del 37,5% a través dels TPV en els comerços.

CaixaBank Payments & Consumer engloba més de 20 societats relacionades amb el món del consum i del pagament, filials 100% o participades amb socis estratègics, amb l'objectiu d'accelerar i ampliar les capacitats de l'entitat.

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES