Nota de premsa

CaixaBank renova el patrocini amb la runnerINN Cursa Bombers de Barcelona

• L'entitat financera aposta un any més per la runnerINN Cursa Bombers de Barcelona, que aquest any celebra la seva 20 edició.

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Cursa Bombers de Barcelona

La 20ª edició de la runnerINN Cursa Bombers de Barcelona comptarà, per tercer any consecutiu, amb el patrocini de CaixaBank. Mitjançant aquest acord, l'entitat financera presidida per Jordi Gual i el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar segueix apostant per aquesta competició esportiva, amb la qual comparteix valors com l'esforç, esperit de superació, constància i treball en equip. Prova d'aquest compromís amb la citada competició, l'entitat financera comptarà amb la participació de runners CaixaBank, que prendran la sortida el proper diumenge 22 d'abril.

La runnerINN Cursa Bombers de Barcelona és un clar exemple de com aconseguir un repte mitjançant el treball i esforç realitzat durant setmanes, la dedicació i també la motivació i suport de companys. Els Bombers de Barcelona ho demostren dia a dia en el seu treball, però també en el dia de la carrera celebrant-ho com un gran grup de persones.

Són ja molts els runners que han decidit posar-se rumb a la runnerINN Cursa Bombers amb la filosofia del treball i esforç per arribar al 22 d'abril 2018 i poder complir el seu objectiu.

CaixaBank i el running com a eix vertebrador dels valors saludables

A través del patrocini, CaixaBank fomenta el progrés cultural, social i econòmic, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat. Per aquest motiu, l'entitat financera manté la seva aposta per les proves populars atlètiques més representatives a nivell nacional amb les quals comparteix valors com l'esforç, l'esperit de superació, la perseverança i el treball en equip.

L'entitat ha patrocinat 36 carreres populars a Espanya, sempre en col·laboració amb el territori d'influència. Mitjançant el suport a aquestes carreres populars, CaixaBank també genera entre els seus empleats un orgull de pertinença i el foment d'uns hàbits saludables als quals ja s'han adscrit més d'11.000 empleats.

Al mateix temps, aquesta implicació amb l'esport de l'entitat s'ha materialitzat en la formació d'un gran nombre d'equips interns de #runnersCaixaBank. Aquests equips de #runnersCaixaBank porten a tot el territori els valors inherents a l'esport que també formen part de la cultura de CaixaBank.

 

NOTÍCIES RELACIONADES