Nota de premsa

CaixaBank completa la certificació de la plantilla subjecta a Mifid II i llança un pla per formar en assessorament financer a tots els empleats de la xarxa comercial

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Oficina de CaixaBank

• L'entitat financera arriba als 10.500 empleats certificats i formarà a altres 12.000 en el termini de tres anys.

• El programa de formació i certificació permet impulsar la qualitat en l'atenció al client i afavoreix la promoció d'empleats orientats cap a l'assessorament financer.

CaixaBank ha completat el procés de certificació de tots els empleats assessors subjectes als nous requisits de formació de la normativa MiFID II per les seves funcions d'assessorament als clients. L'entitat presidida per Jordi Gual i el conseller delegat és Gonzalo Gortázar ha assolit la xifra de 10.500 empleats formats i certificats en assessorament financer.

Aquests professionals pertanyen majoritàriament als col·lectius que, segons la nova normativa, han de tenir una certificació reconeguda per la CNMV. Principalment, es tracta de directors, gestors i especialistes que ofereixen assessorament financer als clients dels diferents negocis, incloent-hi principalment banca privada, Banca Premier i banca d'empreses.

D'aquesta manera, l'entitat pot comptar, en el moment d'entrada en vigor de MiFID II, amb tot el seu equip d'assessorament financer certificat d'acord amb les exigències normatives. CaixaBank va iniciar l'any 2015 un pla especial de formació per preparar l'adaptació a MiFID II que incloïa un complet itinerari creat per la Universitat Pompeu Fabra - Barcelona School of Management i la possibilitat d'obtenir a més la certificació internacional en assessorament financer atorgada pel Chartered Institute for Securities and Investment (CISI).

Nou pla de formació adreçat a tota la plantilla de la xarxa comercial

Durant 2018, CaixaBank continuarà amb un programa de formació per certificar a empleats que siguin noves incorporacions a l'entitat o que, per promoció interna, passin a assumir una posició d'assessorament financer.

Però, paral·lelament, atesos els bons resultats de la iniciativa i la voluntat de seguir impulsant la formació interna, CaixaBank també seguirà impulsant el pla de certificar en assessorament financer a tots els empleats de la xarxa comercial, independentment de les funcions que aquests desenvolupin actualment, en el termini dels tres anys vinents.

Tot i que la normativa només exigeix ​​aquesta certificació a la plantilla específicament dedicada a donar informació i assessorament sobre productes i serveis MiFID, per a CaixaBank, el pla és una oportunitat per impulsar la qualitat i el servei al client. Així mateix, afavorirà la promoció d'empleats especialment orientats cap a l'atenció i l'assessorament personalitzat. El Pla Estratègic 2015-2018 de CaixaBank estableix com una de les màximes prioritats de l'organització comptar amb l'equip humà més preparat i dinàmic.

CaixaBank s'ha marcat l'objectiu de certificar a més de 22.000 empleats. Per a això, organitzarà fins a 2020 dues edicions anuals d'un programa formatiu especial amb el qual certificarà a 4.000 professionals cada any.

Sobre CaixaBank

Actualment, CaixaBank és l'entitat financera amb la xarxa comercial més gran de la península, amb 5.397 oficines, i prop de 16 milions de clients.

CaixaBank ha estat escollit Best Bank in Spain 2017 (Millor Banc a Espanya) per part de la publicació britànica Euromoney, per quarta ocasió consecutiva. Aquest any, Euromoney també ha premiat a CaixaBank, per tercera vegada consecutiva, com a millor entitat de banca privada a Espanya. D'altra banda, la revista novaiorquesa Global Finance ha guardonat a CaixaBank com a millor banc a Espanya (Best Bank in Spain 2017).

 

NOTÍCIES RELACIONADES