Nota de premsa

CaixaBank col•laborarà amb les empreses del sector de la fusta de Lugo per impulsar la seva activitat

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
CaixaBank i Lugo Madera signen un acord de col•laboració.

• Gràcies a un acord subscrit amb Lugo Madera l'associació sectorial de primera transformació, els seus membres disposaran de condicions financeres preferents.

• El conveni s'inscriu en el compromís que CaixaBank manté cap als autònoms i empresaris del rural.

• Lugo Madera concentra a explotacions forestals, serradora, fàbriques de tauler, empreses de biomassa i de serveis forestals.

CaixaBank i Lugo Madera, l’Asociación de Empresarios de Primera Transformación de Madera de la província, han signat un acord que implicarà els seus prop de 230 associats un major accés a crèdit i a altres productes financers. El conveni ha estat subscrit pel president de l'associació, Daniel Díaz, i pel director d'àrea de CaixaBank a Lugo, José Manuel López.

Aquest acord, que afavorirà la relació comercial entre ambdues entitats, contempla dos grans camps d'actuació: d'una banda, CaixaBank posarà a la disposició d'explotacions forestals, serradora, fàbriques de tauler, empreses de biomassa i de serveis forestals de Lugo avals i solucions de finançament dissenyades de manera específica per atendre les seves necessitats: línies de crèdits, de circulant i préstecs per a campanyes o noves inversions. Així mateix, CaixaBank oferirà als membres de Lugo Fusta una àmplia gamma de solucions de protecció, com a assegurances agràries combinades, i targetes de gasoil bonificades.

En el transcurs de l'acte celebrat a la seu de Lugo Madera, José Manuel López, ha recalcat l'objectiu de CaixaBank d'ajudar a les empreses del sector a reforçar la seva competitivitat. “Som conscients del paper fonamental que exerceix el sector forestal en l'economia de la nostra província i volem ajudar-lo a afrontar els seus reptes actuals i futurs”. “El desenvolupament del rural”, va afegir, “és una aposta de la societat gallega que compartim plenament i a la qual volem contribuir col·laborant amb les seves empreses i productors”.

Des d'avui, CaixaBank posarà a la disposició de tots els membres de Lugo Madera als seus gestors de negoci a la província. Els professionals especialitzats de CaixaBank compten amb una acreditada experiència en operacions i recursos amb empreses relacionades amb el sector forestal.

El banc que trien les empreses

CaixaBank s'ha consolidat en 2017 com l'entitat preferida per les empreses. Segons l'estudi de penetració de mercat de FRS Inmark, el 48% de les companyies espanyoles que facturen entre 1 i 100 milions d'euros són clients de CaixaBank.

CaixaBank compta amb una xarxa especialitzada composta per 121 centres repartits per totes les comunitats autònomes espanyoles en què treballen 1.245 professionals altament especialitzats i en constant formació, amb sòlida reputació en l'assessorament d'empreses

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES