Nota de premsa

CaixaBank celebra a València una jornada de formació per a accionistes sobre els seus drets en una Junta General

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
CaixaBank celebra a València una jornada de formació per a accionistes

• Més de 60 accionistes de l'entitat han participat en la sessió formativa impartida per Jordi Carrillo, professor associat de la UPF Barcelona School of Management. A l'acte també ha assistit Gustavo López, director de Banca Privada i Banca Premier de CaixaBank a la Comunitat Valenciana.

• El curs forma part del programa de formació Aula, que té l’objectiu de difondre coneixements relacionats amb els mercats financers i l'economia.

• Aquest any, l'entitat impartirà 16 cursos per tot el territori espanyol en ciutats com Barcelona, Madrid o Bilbao i l'objectiu és superar els 10.000 accionistes formats a finals d'aquest any.

CaixaBank ha celebrat al València una jornada de formació per a accionistes sobre els drets i deures dels accionistes en una Junta General. La sessió, on han participat més de 60 accionistes de l'entitat, ha estat impartida per Jordi Carrillo, professor associat de la UPF Barcelona School of Management.

L'objectiu d'aquest curs és donar una visió global als accionistes sobre quins són els seus principals deures i drets donada la seva condició com a propietaris d'una companyia. En aquest sentit es té especialment en compte la importància de la Junta General d'Accionistes per a fer-los valer. A l'acte també ha assistit Gustavo López, director de Banca Privada i Banca Premier de CaixaBank a la Comunitat Valenciana.

La sessió, organitzada per Relació amb Accionistes de CaixaBank, forma part del programa de formació per a accionistes Aula, que té l'objectiu de difondre coneixements relacionats amb els mercats financers i l'economia. Aquest any, l'entitat impartirà 16 cursos per tot el territori espanyol en ciutats com Barcelona, ​​Madrid o Bilbao. L'objectiu de l'entitat és superar els 10.000 accionistes formats a finals d'aquest any.

L'entitat ofereix aquests cursos formatius presencials sobre mercats financers i conjuntura econòmica, que són impartits per escoles de reconegut prestigi com l'Institut BME o la UPF Barcelona School of Management. Com a novetat, aquest any també s'incorporen noves escoles de negoci, com l'Institut d'Estudis Financers o CaixaBank Research, que impartirà un dels cursos.

A més, CaixaBank va crear a finals de l’any 2018 el programa Webinars Aula, per oferir seminaris de formació online per a accionistes minoristes, i al llarg d'aquest any, l'entitat impartirà 15 cursos de formació online.

Amb el llançament l’any 2010 del programa Aula, CaixaBank va ser la primera entitat de l'Ibex en oferir formació als seus accionistes. Des de llavors, més de 8.000 accionistes han participat en les jornades organitzades. A la Comunitat Valenciana, CaixaBank compta amb més de 40.000 accionistes, que suposen el 6,8% de la base accionarial de l’entitat.

CaixaBank, una banca socialment responsable

Les jornades Aula formen part del Pla de Cultura Financera de CaixaBank, un projecte dissenyat per ajudar els ciutadans a prendre millors decisions en termes financers. Inclou vídeos, publicacions, tallers i altres iniciatives, destinades al públic en general i amb una mirada especial als joves, gent gran i col·lectius vulnerables.

CaixaBank té el compromís de promoure la inclusió financera, d'afavorir que els seus productes i serveis siguin comprensibles i estiguin a l'abast del major nombre de persones perquè entén que és una condició bàsica per aconseguir la igualtat d'oportunitats i lluitar contra l'exclusió social.

CaixaBank és un banc de referència en responsabilitat corporativa, compromès amb el benestar dels territoris on opera. De fet, un dels objectius principals del seu Pla Estratègic 2019-2021 és la gestió responsable i el seu compromís amb la societat. Les iniciatives en aquest àmbit promouen la transparència amb els clients; la cultura i la inclusió financera; l'acció social i el voluntariat; i el finançament sostenible.

Per a CaixaBank, fomentar el coneixement financer, l'estalvi i la previsió social contribueix a construir una societat més justa. En aquest sentit, l'educació financera és un pilar fonamental de la seva activitat en Responsabilitat Social Corporativa. L'entitat s'ha reafirmat com un banc diferent i transformador i s'ha esforçat per posicionar-se i potenciar el seu model de banca socialment responsable. CaixaBank busca una rendibilitat sostenible i una gestió coherent amb la seva cultura i els seus valors corporatius centenaris: qualitat, confiança i compromís social. El model contribueix a la solució dels reptes més urgents en matèria econòmica, social i ambiental i respon a reptes globals de la societat.

Trobades corporatives

A més de les sessions formatives, CaixaBank també realitza de forma periòdica trobades corporatives amb l'objectiu d'estar a prop dels seus accionistes, posar a la seva disposició informació actualitzada sobre l'acció i la companyia i donar resposta als seus dubtes i consultes.

Al llarg de 2018, l'entitat presidida per Jordi Gual i el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar va organitzar un total de 17 Trobades Corporatives amb els seus accionistes. CaixaBank preveu que aquest any més de 900 accionistes participin en aquesta iniciativa, que es durà a terme a ciutats com Barcelona, Madrid, Sevilla o Tenerife.