Nota de premsa

CaixaBank celebra a Castelló una jornada de formació per a accionistes sobre mercats financers

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Jornada de formació per a accionistes de CaixaBank a Castelló

• Més de cinquanta inversors minoristes han participat en la sessió del programa Aula que ha introduït als participants en l’anàlisi de l’entorn actual del mercat financer.

• Susana González, directora del centre Banca Privada de Castelló ha presidit la reunió.

• CaixaBank compta a Castelló amb 5.120 accionistes, 44.159 en tota la Comunitat Valenciana, un 6,75% del total d’accionistes de l’entitat.

CaixaBank ha celebrat a Castelló una jornada per a accionistes com a part del seu programa Aula, amb el qual imparteix formació financera als accionistes de l'entitat. La sessió, que ha reunit a més de cinquanta accionistes castellonencs, ha introduït als participants en l'anàlisi de l'entorn actual del mercat financer.

L'Hotel NH Castelló Mindoro ha acollit aquesta sessió sobre mercats financers que ha estat introduïda per la directora del centre de Banca Privada de CaixaBank a Castelló, Susana González, i impartida pel professor de la Barcelona School of Management (BSM), Óscar Elvira. L'objectiu de la jornada formativa ha estat introduir als participants en la situació actual dels mercats financers, especialment als mercats monetaris, de renda fixa i de renda variable; centrant-se especialment en l'anàlisi de les causes de la crisi financera mundial i el diagnòstic de l'entorn actual, i acabant amb una sèrie de reflexions finals.

CaixaBank ha estat la primera empresa de l'Ibex 35 a facilitar als seus accionistes formació borsària i financera bàsica. En aquest sentit, l'entitat ofereix, d'una banda, formació interactiva a través d'Internet, amb cursos d'iniciació en borsa, manuals de consulta i fitxes temàtiques, entre altres materials; i de l'altra, cursos formatius presencials sobre macroeconomia i mercats, fiscalitat de productes d'inversió i mercats financers. Aquests cursos són impartits per escoles de reconegut prestigi com l'Institut BME, el Barcelona School of Management i l'Institut d'Estudis Borsaris (IEB).

Durant 2017, CaixaBank ha dut a terme ja 10 sessions formatives que van comptar amb la participació de més de 800 accionistes. En el segon semestre se celebraran sessions en 9 ciutats més fins a completar un total de 19 cursos que imparteixen prestigioses escoles de negoci com la Barcelona School of Management, l'Institut de Borses i Mercats Espanyols o l'Institut d'Estudis Borsaris.

L'objectiu de CaixaBank, entitat que presideix Jordi Gual i de la qual Gonzalo Gortázar és el conseller delegat, és estar prop dels seus accionistes, posar al seu abast informació actualitzada sobre l'acció i la companyia i donar resposta als seus dubtes i consultes.

CaixaBank compta a Castelló amb 5.120 accionistes, 44.159 en tota la Comunitat Valenciana, un 6,75% del total d'accionistes de l'entitat.

 

NOTÍCIES RELACIONADES