Nota de premsa

CaixaBank celebra a Càceres un esdeveniment gastronòmic en el marc del programa ‘En Esencia’ per reforçar la relació amb els seus clients de banca privada

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Moment durant l’esdeveniment de CaixaBank Banca Privada a Càceres.

• 150 clients de Banca Privada d'Extremadura han pogut viure una experiència gastronòmica al castell d’Arguijuelas de Arriba, apadrinat pel xef Pepe Rodríguez.

• Aquesta acció s'engloba dins del programa ‘En Esencia’, que té com a objectiu reforçar la relació amb els clients de Banca Privada a través d'experiències exclusives.

• CaixaBank Banca Privada compta amb un equip específic a Extremadura, amb seu a Mèrida, que gestiona un total de 330 milions d'euros, procedent de 340 grups patrimonials.

CaixaBank va celebrar ahir al castell d’Arguijuelas de Arriba de Càceres una nova edició de l'esdeveniment ‘En Esencia’, acció dissenyada per CaixaBank per reforçar la relació amb els seus clients en el segment de banca privada. Maria Jesús Catalá, directora territorial de CaixaBank a Extremadura i Castella-la Manxa, i Jose Colao, director de Banca Privada i Banca Premier de CaixaBank a Extremadura i Castella-la Manxa, van presidir una cita en la qual 150 clients de Càceres van poder endinsar-se al món de la gastronomia de la mà del prestigiós xef Pepe Rodríguez.

Distingit amb dues estrelles Michelín, xef i propietari del restaurant El Bohío, Pepe Rodríguez és considerat un dels millors cuiners d'Espanya. El jurat del programa televisiu ‘Masterchef’ va ser el protagonista de la jornada, interactuant amb els convidats i donant una xerrada sobre innovació en l'alta cuina. Posteriorment, tots els assistents a la jornada van poder degustar un menú exclusiu preparat pel prestigiós cuiner.

Es tracta d'un esdeveniment, exclusiu i totalment diferencial, en el qual tots els detalls, des del concepte creatiu fins a la música, estan especialment dissenyats para CaixaBank Banca Privada. La proposta d'aquesta edició es centra a desenvolupar una experiència gastronòmica diferent, que jugui amb les formes de l'elaboració dels plats per crear elements únics. De la mà d'importants mestres cuiners del país, ‘En Esencia’ relaciona aquests esdeveniments gastronòmics amb la música, concretament amb el jazz. Les experiències gastronòmiques es desenvoluparan en llocs triats específicament per la seva transcendència i imponencia per donar sobrietat a la jornada.

A més de la cita celebrada ahir a Càceres, l'esdeveniment ‘En Esencia’ ha passat aquest mes de setembre per Bilbao i Pamplona i, pròximament, es desenvoluparà a Mallorca, Barcelona i València.

Una iniciativa consolidada per l'èxit de públic i resultats

CaixaBank va apostar per primera vegada per la creació d'un esdeveniment propi al 2014 per fomentar la relació amb els seus clients de banca privada. Davant la bona acollida, el 2015 es va decidir organitzar una gira per diverses ciutats espanyoles. Fins avui, s'estima que han assistit als esdeveniments artístics de CaixaBank Banca Privada més de 6.000 persones. L'edició 2017 de “En Esencia” suposa la consagració del format, donat l'èxit de públic i de resultats.

CaixaBank Banca Privada, referència en el sector financer

CaixaBank Banca Privada, que compta amb una oferta de productes i serveis per a clients amb més de 500.000 euros de patrimoni, gestiona actualment 55.223 milions d'euros, segons dades de tancament del passat mes d'agost, i disposa de 57.582 clients.

A Extremadura, CaixaBank Banca Privada gestiona un total de 330 milions d'euros, procedent de 340 grups patrimonials clients, per la qual cosa el saldo mitjà dels grups patrimonials de CaixaBank a la regió és de 970.000 euros.

La clau de l'èxit es basa en un model de banca privada que combina el servei universal d'oficines, amb més de 5.000 sucursals, amb un servei especialitzat format per 535 gestors, 44 centres exclusius i unes prestacions tecnològiques que permeten oferir assessorament des de qualsevol lloc. A Extremadura, el centre de CaixaBank Banca Privada està situat a Mèrida i compta amb 4 professionals.

El model d'assessorament a alts patrimonis de CaixaBank s'inspira en els mateixos valors fonamentals que guien tota l'actuació de tota l'entitat: qualitat, confiança i compromís social. Aplicats a l'assessorament financer, aquests valors es plasmen en la prioritat total al rigor i en l'acompanyament al client al llarg de tota la seva vida, a través d'un equip professional especialitzat i una metodologia de treball pròpia i innovadora, en constant evolució. En aquest sentit, CaixaBank ha estat reconeguda en 2017 com la millor entitat de banca privada a Espanya per la revista britànica Euromoney. És el tercer any consecutiu que la publicació atorga aquest premi a l'entitat.

 

NOTÍCIES RELACIONADES