Nota de premsa

CaixaBank beca a nens de famílies sense recursos perquè puguin participar en el Campus de Futbol Javi Martínez

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
(D’esquerra a dretaa) Álvaro Martínez, manager de Javi Martínez i organitzador del Campus; Cristina Lezáun, Directora de l’Àrea de Negoci de Tierra Estella de CaixaBank; Javi Martínez, migcampista navarrès del Bayern de Múnich; Tomás Gómez Acebo, Vicerrector de la Universitat de Navarra; Javier Trigo, Director d’Esports de la Universitat de Navarra; Daniel Díaz, director de l’Oficina Estella-Lizarra 4 de Caixabank; i Gregorio Mañeru, Director Tècnic del club esportiu de la Universitat de Navarra.

• L'entitat financera renova per quart any consecutiu el seu compromís amb aquest projecte.

• A Navarra, l'Obra Social “la Caixa” va destinar un total de 78 milions d'euros durant el període 2013-2018.

CaixaBank, a través de l'Obra Social de “la Caixa”, ha renovat la seva col·laboració amb el Campus de Futbol Javi Martínez, un campament d'estiu dirigit pel migcampista navarrès i actual jugador del Bayern de Múnich. En virtut d'aquest acord, es realitzarà una aportació econòmica de 20.000€ que es traduirà en beques dirigides a famílies sense recursos perquè els seus fills puguin assistir a aquest campament.

Entre les novetats d'aquesta edició destaquen les noves instal·lacions en les quals està situat el Campus, que aquest any es troben al Servei d'Esports de la Universitat de Navarra, la instal·lació d'un tobogan aquàtic perquè disfrutin els participants i la visita guiada que realitzen al Circuit de Navarra. També, continua la seva col·laboració amb el Projecte Salvavides en la seva lluita contra la mort sobtada. Es tracta d'una iniciativa que sorgeix per conscienciar a la població de la importància de comptar amb un desfibril·lador i els coneixements necessaris per realitzar una RCP en situacions d'emergència. Per això, es realitzen donatius per a la compra d'un desfibril·lador per a les instal·lacions del Servei d'Esports de la Universitat de Navarra. Així mateix, també, es col·labora amb ANA, l'Associació Navarresa d'Autisme, mitjançant xerrades i col·loquis.

CaixaBank i el seu compromís amb l'acció social

CaixaBank té una profunda vocació social. L'entitat bancària impulsa diferents projectes locals a través de les ajudes de l'Obra Social “la Caixa”, canalitzades a través de les oficines del banc. CaixaBank ha invertit un total de 78 milions d'euros en els últims sis anys (2013-2018) a la Comunitat Foral. El 2018, Navarra ha comptat amb un pressupost social anual de 14 milions d'euros per al desenvolupament de programes i activitats d'Obra Social, enfront dels 13,5 milions del 2017.

CaixaBank destaca per la seva actuació responsable, una dada avalada pels principals organismes internacionals. L'índex de sostenibilitat mundial Dow Jones Sustainability Index situa a CaixaBank entre els 16 millors bancs mundials i entre els quatre millors europeus en termes de responsabilitat corporativa. L'organització internacional CDP, per part seva, la inclou com a empresa líder contra el canvi climàtic.

Dins del seu Pla Estratègic 2019-2021, CaixaBank treballa per ser un grup financer líder i innovador, amb el millor servei al client i referent en Banca Socialment Responsable. Per a això, desenvolupa un pla que té cinc línies d'acció prioritàries: Integritat, transparència i diversitat, per a reforçar la seva actuació responsable; Governança, per mantenir el millor model de govern possible; Medi Ambient, per col·laborar en la lluita contra el canvi climàtic; Inclusió financera, la inspiració fundacional del banc; i, finalment, Acció social i voluntariat, per contribuir a donar resposta als reptes socials de l'entorn.

Aquest pla il·lustra el model exclusiu de fer banca de CaixaBak, basat en la proximitat i el compromís amb els seus clients, accionistes, empleats, proveïdors i societat en general.

Campus de Futbol Javier Martínez

El Campus de Futbol Javi Martínez, creat l'any 2012 amb l'objectiu de fomentar la convivència, col·laboració, cooperació i interacció entre els participants a través de la pràctica del futbol i d'altres activitats col·lectives, compta amb la col·laboració de CaixaBank des de la seva 5a edició, celebrada el 2016. Els assistents al campament aprenen a potenciar l'aprenentatge dinàmic mitjançant un sistema d'entrenament global i integral a través del joc i, també, a resoldre diferents situacions tecnicotàctiques. A més, aquest projecte pretén enriquir la cultura lingüística dels participants mitjançant classes d'anglès i alemany adaptades als diferents nivells.

Les instal·lacions del campus es troben en el Serivicio d'Esports de la Universitat de Navara i acolliran a nens de 6 i 16 anys procedents principalment de Navarra, Aragó, País Basc, Madrid i Barcelona encara que també de països com França, Alemanya i els EUA. El campus se celebra des del 22 de juny fins al 13 de juliol, repartits en tres torns diferents que acolliran fins a un total de 290 nens.

 

NOTÍCIES RELACIONADES