Nota de premsa

CaixaBank i Atlético de Madrid amplien el seu acord de patrocini fins l’any 2022

L’entitat dona un nou impuls a la seva estratègia iniciada fa sis anys per convertir-se amb el banc dels clubs de futbol

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Enrique Cerezo, president de l’Atlético de Madrid; Gonzalo Gortázar, conseller delegat de CaixaBank, i Miguel Ángel Gil Marín, conseller delegat de l’Atlético de Madrid.

• Gonzalo Gortázar, conseller delegat de CaixaBank, i Enrique Cerezo, president de l’Atlético de Madrid, han subscrit l’ampliació de l’acord.

• Amb aquest compromís, CaixaBank renova com a patrocinador i soci financer del club, consolida la seva relació amb l’entitat i adapta el contracte a les possibilitats que ofereix el Wanda Metropolitano.

• CaixaBank ha creat aquest any el programa Family Futbol, que ofereix avantatges financeres i experiències exclusives als aficionats dels 16 clubs de Primera i 15 de Segona que patrocina l’entitat.

CaixaBank i l'Atlético de Madrid han presentat avui l'ampliació i millora del contracte de patrocini que seguirà vinculant a les dues entitats durant els propers cinc anys. El banc, patrocinador i soci financer del club, seguirà col·laborant amb l'entitat matalassera fins al final de la temporada 2021/2022, amb el que es superaran més de dues dècades de relació entre tots dos.

Gonzalo Gortázar, conseller delegat de CaixaBank, i Enrique Cerezo, president de l'Atlético de Madrid, han rubricat aquest acord de renovació a les instal·lacions del nou estadi del club, el Wanda Metropolitano.

Segons Gortázar: "la renovació d'aquest acord reafirma el nostre compromís amb l'estratègia marcada per CaixaBank per convertir-nos en el banc dels clubs de futbol a Espanya. Mantenir la vinculació amb l'Atlético de Madrid ens permet col·laborar amb un dels grans equips de futbol espanyol i europeu".

El Wanda Metropolitano com experiència de patrocini

Aquest acord, presentat al nou recinte de l'Atlético de Madrid, servirà per posar en valor i aprofitar les oportunitats que ofereix el nou estadi. Amb totes les novetats que inclouen les instal·lacions del Wanda Metropolitano, els clients de CaixaBank podran viure noves experiències, a la vegada que l'entitat financera podrà tenir una major presència de marca per consolidar l'aposta de l'entitat pel futbol professional.

Entre aquestes experiències destaca l'organització de visites guiades exclusives per tots els racons del Wanda Metropolitano, la possibilitat de disputar un partit a l'estadi o l'assistència a esdeveniments privats organitzats en sales d'hospitality habilitades per a patrocinadors. A més, deu clients podran presenciar cada partit des de l'anomenada "Tercera Banqueta" de CaixaBank, situada a la primera fila de la grada al costat del túnel de vestidors, el que representa una experiència única per a l'aficionat.

Avantatges exclusius per a clientes

En línia amb el model de patrocini amb la resta de clubs, CaixaBank comptarà amb un paquet de contraprestacions en concepte de drets exclusius de marca a les diferents instal·lacions esportives de l'Atlético de Madrid, paquets d'hospitalitat per a clients de l'entitat i publicitat en els diferents canals de comunicació del club.

Alhora, tots els aficionats matalassers que domiciliïn la nòmina a CaixaBank obtindran un abonament gratuït per a tota la temporada de Lliga, limitat al nombre de localitats lliures que disposi el club abans de completar l'aforament, i entraran a formar part del programa Family Futbol. Aquest programa de fidelització ofereix avantatges vinculades a l'esport com la personalització de les targetes Visa o el sorteig de la samarreta oficial de cada club, entre moltes altres.

El programa Family Futbol, ​​incorporat dins el programa de fidelització Family que gestiona l'entitat, permet als clients beneficiar-se d'avantatges exclusius en l'àmbit financer, com el Compte Family sense comissions i el Préstec Family, un préstec de fins a 60.000 euros sense comissió de obertura, i descomptes en assegurances, entre d'altres. A més el programa inclou més de cent ofertes i descomptes en oci com cinemes, restauració, tecnologia, viatges, temps lliure, entre d'altres.

Aposta per l’esport femení

Entre les novetats incorporades en el nou acord de patrocini destaca l'aposta per l'Atlético de Madrid Femení. Amb l'objectiu de fomentar l'esport femení, CaixaBank ha decidit impulsar també aquest equip en línia amb un dels objectius marcats en el seu pla estratègic 2015-2018.

Per a això, el club esportiu incorporarà la imatge corporativa de l'entitat financera presidida per Jordi Gual i de la qual el seu conseller delegat és Gonzalo Gortázar a la ciutat esportiva del club. A més, CaixaBank disposarà d'entrades gratuïtes per regalar entre els seus clients i podrà organitzar esdeveniments perquè els socis puguin conèixer a les jugadores del primer equip.

CaixaBank, el banc dels equips de futbol

CaixaBank va impulsar fa sis anys una estratègia dirigida a convertir-se en el banc dels clubs de futbol. Després de renovar aquest acord de patrocini amb l'Atlético de Madrid, CaixaBank patrocina 16 equips de futbol de Primera Divisió i 15 de Segona.

L'objectiu d'aquesta estratègia es centra a aprofitar noves oportunitats comercials, incrementar la notorietat de marca i captar i fidelitzar els clients en un entorn cada vegada més competitiu. Per tant, mitjançant els patrocinis esportius -principalment el futbol- CaixaBank avança en la generació de negoci, en oferir experiències i avantatges exclusius als seus clients.

Des del inici del programa, CaixaBank ha comercialitzat 190.000 targetes vinculades als clubs de futbol patrocinats, ha captat més de 15.000 nòmines i ha finançat 35.000 abonaments.

 

NOTÍCIES RELACIONADES