Nota de premsa

CaixaBank analitza a Lleida la situació econòmica i les perspectives de 2019

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Moment de la jornada sobre perspectives econòmiques de 2019 a CaixaForum Lleida

• L’entitat reuneix més de 130 clients de banca privada interessats en l’evolució dels mercats.

 

CaixaBank ha reunit a CaixaForum Lleida més de 130 clients de l’entitat per analitzar la situació econòmica actual i ha abordat l’evolució que poden experimentar els mercats aquest any. La jornada s’emmarca dins el cicle de conferències sobre les perspectives econòmiques de 2019 que CaixaBank durà a terme aquest any a tot l’Estat. Es tracta d’una iniciativa per a clients de l’entitat pertanyents al segment de Banca Privada.

Jordi Xiol, Wealth Investment Advisor de CaixaBank, ha impartit la conferència “Realitat i percepció” i ha donat la visió de CaixaBank Banca Privada sobre l’entorn econòmic actual.

La presentació d’aquest any subratlla la discrepància durant l’any 2018 entre la realitat, l’evolució positiva de l’economia, i la percepció, les caigudes en els mercats financers. Realitat i percepció divergeixen amb freqüència en aquest cicle, del que Xiol qualifica “d’hipocondríac”, però en el mig i llarg termini la percepció inevitablement convergeix amb la realitat, cosa que fa que les expectatives per 2019 siguin optimistes.

Coneixement de la situació econòmica

CaixaBank impulsa regularment iniciatives i esdeveniments per a donar a conèixer millor la situació econòmica, dirigit als seus clients i, en especial, a aquells amb major activitat i més interès per la situació del mercat.

En aquest sentit, l’entitat financera, a través de Banca Privada, ofereix serveis exclusius de seguiment i informació, amb informes periòdics i accés a publicacions específiques tant sobre la conjuntura econòmica com sobre la situació de les seves inversions.

CaixaBank Banca Privada, referència en el sector

CaixaBank Banca Privada és el servei especialitzat de CaixaBank per a alts patrimonis. L'entitat ha estat reconeguda durant els quatre últims anys com a Millor Banca Privada a Espanya, segons la revista Euromoney, a partir de les enquestes realitzades a entitats de tot el món, gestors d'alts patrimonis i family offices, els quals identifiquen les que consideren millors entitats de banca privada.

El lideratge de CaixaBank Banca Privada es basa en una forma única d'entendre l'assessorament, feta realitat per un equip compromès amb àmplia trajectòria en Banca Privada i especialitzat en assessorament financer.

 

NOTÍCIES RELACIONADES