Nota de premsa

CaixaBank amplia els serveis financers a Sant Climent Sescebes, Palau-Saverdera i Garriguella

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email

• Les oficines obriran al públic en l’horari habitual: de dilluns a divendres, de 8,15h a 14h.

• A cada una de les tres oficines s’ha instal·lat un caixer automàtic d’última generació, que permet realitzar el 99% de les operacions habituals.

CaixaBank ha ampliat els serveis financers de tres oficines de la comarca de l’Alt Empordà, ubicades a Sant Climent Sescebes, Palau-Saverdera i Garriguella per a donar resposta a les necessitats del teixit comercial de les poblacions i dels nuclis agregats.. Fins ara, aquests tres punts d’atenció eren finestretes, amb un horari limitat d‘obertura, i des del passat mes d’octubre, CaixaBank ha passat a obrir al públic tots els dies de la setmana en horari habitual, de 8,15h a 14h. El nou horari d’atenció farà possible l’ampliació del servei d’assessorament al client i que aquest guanyi en comoditat a l’hora de realitzar les seves gestions.

Cada oficina dona servei a uns 800 clients. Els tres punts d’atenció són oficines AgroBank, la línia de negoci de CaixaBank dirigida al sector agrari, donat el pes del sector primari en l’estructura productiva de la zona. El bon comportament del negoci agrari ha impulsat l’aprovació d’un pla de noves obertures d’oficines AgroBank, que contempla sumar 300 noves oficines especialitzades, entre elles l’oficina de Sant Climent Sescebes, Palau-Saverdera i Garriguella.

Amb l’objectiu de facilitar la inclusió financera, CaixaBank ha instal·lat un caixer automàtic d’última generació a cada una de les tres oficines, que permet realitzar el 99% de les operacions que es podrien efectuar des de caixa com ingressos, reintegraments, actualitzacions, transferències, apagaments o recàrregues de mòbils, entre moltes d’altres. El caixer disposa d’operativa contactless que permet operar amb polseres tap, dispositius mòbils o simplement amb targetes.

CaixaBank, líder en banca digital i en innovació

CaixaBank és el banc líder a Espanya amb 13,8 milions de clients. L’entitat disposa de la xarxa més extensa de l’Estat, amb prop de 5.000 oficines i gairebé 10.000 caixers, que es complementa amb un servei líder de banca mòbil i on-line.

CaixaBank compta amb 2,8 milions de clients que operen de forma habitual amb Línia Oberta Mòbil i registra mensualment més de 160 milions d’operacions via mòbil, de les quals el 34% impliquen moviments de fons. Així mateix, l’entitat compta amb una oferta de més de 65 aplicacions i més de 3 milions de descàrregues anuals.

D’altra banda, és la primera entitat espanyola en banca electrònica, amb més de 14 milions de targetes emeses de totes les modalitats i un volum de facturació en compres i disposicions d’efectiu amb targeta de més de 50.000 milions d’euros als últims 12 mesos.

 

NOTÍCIES RELACIONADES