Nota de premsa

CaixaBank amplia el seu suport al Valencia Basket i aposta també pel primer equip femení

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Xicu Costa, director territorial de CaixaBank a la Comunitat Valenciana, a l'acte de recolzament de CaixaBank al Valencia Basket

• L'acord de col•laboració s'ha signat per a la pròxima temporada 2018-2019.

• Com a novetat per a aquesta campanya, CaixaBank reafirma el seu suport amb el club amb l'aposta per l'equip femení, que s'estrenarà a la Lliga Dia.

• Amb la formalització d'aquesta aliança es reforça l'aposta de CaixaBank pel bàsquet, esport amb el qual l'entitat comparteix valors com l'esforç, el compromís, el treball en equip, la capacitat de superació i el respecte.

CaixaBank i Valencia Basket han signat un nou acord de col·laboració per a la temporada 2018-19, en el qual l'entitat bancària ha ampliat el suport que presta al club i que també ho farà ara amb el primer equip femení, que aquesta temporada s'estrena en la màxima categoria del bàsquet espanyol.

Xicu Costa, director territorial de CaixaBank a la Comunitat Valenciana, ha rubricat aquest matí a les oficines de l'entitat financera el nou acord acompanyat per Vicente Solá, president del Valencia Basket Club i d'Esther Díaz, capitana del primer equip femení.

CaixaBank, que aportarà tot el seu coneixement i experiència en el patrocini esportiu, es va unir a la família de col·laboradors del Valencia Basket el 2009 i des de llavors ha prestat el seu suport al Club taronja com un dels principals col·laboradors del primer equip masculí i ha participat, a través de l'Obra Social “la Caixa”, en els projectes de One Team, el programa de responsabilitat social de l’Euroleague Basketball, que ha desenvolupat el Valencia Basket en els últims anys. 

L'acord aconseguit entre les dues parts renova aquest compromís de l'entitat bancària amb el Club, que aquesta temporada aconseguirà una dècada de durada. Però com a novetat per a aquesta campanya, CaixaBank reafirma el seu suport afegint una tercera dimensió en posar-se al costat de les noies del Valencia Basket en aquesta temporada tan important per al projecte femení del Club. L'entitat financera mantindrà els seus suports habituals en el pavelló de la Font de San Lluís tant en els partits del primer equip masculí com en els del quadre femení a la Lliga Dia.

Amb la formalització d'aquesta aliança es reforça l'aposta de CaixaBank pel bàsquet, esport amb el qual l'entitat comparteix valors humanistes i esportius com l'esforç, el compromís, el treball en equip, la capacitat de superació i el respecte.

 

NOTÍCIES RELACIONADES