Nota de premsa

CaixaBank acull diverses trobades entre futbolistes d'Osasuna i aficionats a oficines Store de Pamplona, Tudela i Estella-Lizarra

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
CaixaBank acull diverses trobades entre futbolistes d'Osasuna i aficionats

• Els actes, que s'han celebrat a les oficines Store Carlos III de Pamplona, Gaztambide de Tudela i San Andrés d’Estella-Lizarra, han comptat amb la participació massiva dels nens, als quals els jugadors de l’Osasuna han regalat 100 pilotes a cadascuna de les sucursals.

• CaixaBank va impulsar el 2011 una estratègia dirigida a convertir-se en el banc dels clubs de futbol a Espanya. En l'actualitat, l'entitat financera patrocina a 16 equips de Primera Divisió i 15 de Segona Divisió, copant tota la geografia espanyola.

CaixaBank ha acollit avui diverses trobades entre jugadors de l’Osasuna i afeccionats que s'han celebrat a Pamplona, Tudela i Estella-Lizarra i que han destacat per la participació massiva dels més petits.

En concret, l'entitat financera ha programat aquests actes a les oficines Store Carlos III de Pamplona, Gaztambide de Tudela i San Andrés d’Estella-Lizarra, a les quals els jugadors de l’Osasuna han lliurat 100 pilotes als menors a cada oficina, a més de prestar-se a fer-se fotos amb els aficionats i signar pòsters del primer equip.

A l'oficina Store Carlos III de Pamplona els futbolistes protagonistes han estat Unai García, Sergio Herrera i Kike Barja, de la primera plantilla masculina de Segona Divisió, als quals s'han sumat Maitane Zalba i Patricia Zugasti, components de l'equip femení que també milita en la Segona Divisió. A més, a Tudela han estat presents Juan Pérez i Aridane, mentre que a Estella-Lizarra han acudit Oier Sanjurjo i Brandon Thomas.

 

CaixaBank, el banc dels clubs de futbol a Espanya i de les seleccions nacionals

CaixaBank va impulsar el 2011 una estratègia dirigida a convertir-se en el banc dels clubs de futbol a Espanya. Actualment, l'entitat financera patrocina a 16 equips de Primera Divisió i 15 de Segona Divisió, copant tota la geografia espanyola. I en el cas de Navarra, CaixaBank patrocina de forma ininterrompuda a l’Osasuna des del 2013, si bé hereta el suport econòmic brindat al club anteriorment durant molts anys per l'extinta Caixa Navarresa.

A través del patrocini del futbol professional, CaixaBank avança en la generació de negoci en oferir experiències i avantatges exclusius als seus clients en cada territori d'influència de l'entitat. L'objectiu d'aquesta estratègia se centra a incrementar la notorietat de marca, captar i fidelitzar als clients en un entorn cada vegada més competitiu i a aprofitar noves oportunitats comercials mitjançant el patrocini dels clubs de futbol.

Des de l'inici del programa, CaixaBank ha comercialitzat 190.000 targetes vinculades als clubs de futbol patrocinats, ha captat més de 15.000 nòmines i ha finançat 35.000 abonaments.

Així mateix, l'entitat financera es va convertir l'any passat en el patrocinador principal de les seleccions de futbol tant masculina com femenina i en totes les categories, des de les inferiors a l'absoluta.

CaixaBank, entitat compromesa amb l'esport

Per a CaixaBank, el patrocini esportiu és una eina estratègica de comunicació que imparteix valors que l'entitat comparteix amb la pràctica esportiva, com són el lideratge, l'esforç, la superació i el treball en equip. A través del patrocini, l'entitat financera fomenta el progrés cultural, social i econòmic, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat.

A més del futbol, CaixaBank patrocina a les seleccions espanyoles de bàsquet, també tant masculines com femenines i en totes les categories, així com el projecte Plaza 3x3, que ha impulsat el bàsquet amateur a 10 ciutats espanyoles, i més de 40 carreres d'atletisme popular a tota Espanya, entre elles les maratons de Barcelona i València.

L'esport és l'eix sobre el qual pivota tota l'estratègia de patrocini, tant a nivell local com nacional, sent una de les entitats pioneres en patrocini esportiu d'Espanya. Aquesta implicació de CaixaBank amb l'esport es remunta a fa 25 anys, quan l'entitat va decidir donar suport a l'esport olímpic mitjançant l'acord subscrit amb el Pla ADO, que actualment representa l'aposta contínua per la promoció i el desenvolupament de l'esport olímpic i d'elit al nostre país.

 

NOTÍCIES RELACIONADES